nasa mila slovenska posta
Re: nasa mila slovenska posta
preto by GABO nic uz postou neposlal
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Ani by som to nikomu nedoporučoval, hocičo iné len nie poštu, naj kuriérom, viem kde sa to stratí
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vid moj pripad, nemusis to vediet. Podla trackingu to doslo do BA, v realite to zjavne ani neopustilo odosielaciu pobocku.Reinok napísal:Ani by som to nikomu nedoporučoval, hocičo iné len nie poštu, naj kuriérom, viem kde sa to stratí
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
tiez mam skusenost so Slov. postou.Posielal som CPU predany tuna v bazari,samozrejme kupujucemu nedosiel.Nastastie,som ho mal poisteny.Peniaze vratili.Odvtedy postou absolutne nic.Max tak list.aj to kazdy jeden davam na dorucenku.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
ja mam pocit ze kradnu najme poistene zasielky, to maju istotu ze tam je daco cenne
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
mozem sa opytat koko uz cakas?Toman napísal:- ja zrovna riesim strateny balik.... nejaky objednany tovar z honkongu.... ties ho tie ***** z posty ukradli........
- este ze mi z PayPalu vratia peniaze (dufam)
T.
ja som objednaval z hongkongu este pred vianocami (22.12.2009), podla trackingu to z HK odislo 31.12.2009 a stale nic
ked som objednaval pol roka dozadu, tak za cca 10 dni to bolo u mna (vtedy som nemal tracking numbre, cize netusim kedy to odislo z HK)
...
jcdenton12 : objednavas z dealextreme.com ci od inakadial ?
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
jj, DXSangala napísal:jcdenton12 : objednavas z dealextreme.com ci od inakadial ?
...
ja mam taky blby pocit, ze na poste sa ktosi naucil, ze zasielka z honkongu = ukradni
lava, prava, lava, prava ...
to sa stava celkovo ked ti pride zo zahranicia zasielka ze mozes o nu prist ked to ide postou.....
mne sa zatial este nestratila, KLOP KLOP.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
stastlivec....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- objednaval som 30.11 a v ten den to odislo a dodnes nic nedoslo... som pisal ciananovy a ak t onepride do tyzdna tak mi vratia prachy (zevraj!)jcdenton12 napísal:mozem sa opytat koko uz cakas?Toman napísal:- ja zrovna riesim strateny balik.... nejaky objednany tovar z honkongu.... ties ho tie ***** z posty ukradli........
T.
ja som objednaval z hongkongu este pred vianocami (22.12.2009), podla trackingu to z HK odislo 31.12.2009 a stale nic
ked som objednaval pol roka dozadu, tak za cca 10 dni to bolo u mna (vtedy som nemal tracking numbre, cize netusim kedy to odislo z HK)
- predchadzajuce zasielky z HK/Cina/Malajzia dorazili tak za 7-21 dni, zatial vsetky v poriadku (aj tie drahe)
- zmizla len tato jedna malickata, (novy drziak na ucho pre BlueToth za par centou....)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Toman napísal:- objednaval som 30.11 a v ten den to odislo a dodnes nic nedoslo... som pisal ciananovy a ak t onepride do tyzdna tak mi vratia prachy (zevraj!)jcdenton12 napísal:mozem sa opytat koko uz cakas?Toman napísal:- ja zrovna riesim strateny balik.... nejaky objednany tovar z honkongu.... ties ho tie ***** z posty ukradli........
T.
- predchadzajuce zasielky z HK/Cina/Malajzia dorazili tak za 7-21 dni, zatial vsetky v poriadku (aj tie drahe)
- zmizla len tato jedna malickata, (novy drziak na ucho pre BlueToth za par centou....)
ten honkong je rozne...
niekedy fakze za 8dnia niekedy aj tri tyzdne
zalezi ako sa vyspia
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
http://forum.posta.sk/pripomienky-a-nav ... zasielky-2" onclick="window.open(this.href);return false;