nasa mila slovenska posta
Re: nasa mila slovenska posta
A co si cakal,ze ti napisu ked si sa podpisal krutibrko?
Raz som posielal procesor na druhý koniec slovenska. Balík, prvá trieda, poistenie, dobierka. Prišiel až o 3 týždňe, a to neboli žiadne sviatky ako vianoce a podobne. Cez vianoce je tam bordel, celé oddelenia s názvom geriatria posielajú milióny pohľadníc a listov, určite sa nejaké to percento z nich stratí...
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak ja vsade pouzivam Krutibrko, este aj ako mail, kde mi posielaju instrukcie, ze co mam opravit a pod
A to nehovorim o tom, ked oco potrebuje niekdy poslat fotky napr do poistovne atd.... :D:D:D:D:D:D
A to nehovorim o tom, ked oco potrebuje niekdy poslat fotky napr do poistovne atd.... :D:D:D:D:D:D
uvazujes nad vysokou skolou tak zacni uvazovat aj nad tym, ze ludia su radsej ked vidia meno ako nick...
ja uz tiez nepouzivam mail zwaro666
ja uz tiez nepouzivam mail zwaro666
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
tak moj balicek ked sa strati tak len vdaka slovenskej poste
lebo
lebo
Vstup do krajiny prijímateľa 2010-01-15
...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: nasa mila slovenska posta - co mi dnes vyrazilo dych
no pride list kukam a tam oznamenie ze vzhladom k tomu ze sa zasielka nenasla daju zene 12eur...
myslel som ze zle vidim
a teraz premyslam kto ma "zareknul"
gamaray priznaj sa
ale fakt ...co za veci sa deju v tomto state....
myslel som ze zle vidim
a teraz premyslam kto ma "zareknul"
gamaray priznaj sa
ale fakt ...co za veci sa deju v tomto state....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
pri tej odpovedi moderatora to vyzera akoby to mal nabindovane alebo co
- lezgy
- Pokročilý používateľ
no prachy vratia ty na fore....co to sa to dejejaros1010 napísal:sevas kamarat, možeš prejsť na skype tu ondava city
som tam furt
myslim ze aj moze lock...
vynimocne sa to skoncilo neocakavane
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
PRUSER!!!!!
- konecne dorazil balicek z honkongu!!!!!!!!
- cestoval kumne 2 MESIACE!!! - AIR MAIL
- je nanom aj razitko s textom "CLO Bratislava 10.1.20010 - takze dorucenie z "hlavnej posty" na "postu petrzalka" trvalo 15 dni
+ otaska: kolko este kolko im trvalo kym to vobec prislo k "tetuske" s razitkom preclene....
Pruser:
- posledne 2 tyzdne si pisem z cinanmy a dnes mi odposali ze balik povazuju za strateny a tovar mi posielaju druhy krat! (+ popriali vela stastie s postovimi sluzbami....)
T.
- konecne dorazil balicek z honkongu!!!!!!!!
- cestoval kumne 2 MESIACE!!! - AIR MAIL
- je nanom aj razitko s textom "CLO Bratislava 10.1.20010 - takze dorucenie z "hlavnej posty" na "postu petrzalka" trvalo 15 dni
+ otaska: kolko este kolko im trvalo kym to vobec prislo k "tetuske" s razitkom preclene....
Pruser:
- posledne 2 tyzdne si pisem z cinanmy a dnes mi odposali ze balik povazuju za strateny a tovar mi posielaju druhy krat! (+ popriali vela stastie s postovimi sluzbami....)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hm mne sa stratil balíček. jediný balíček ktorý som za celý rok odosielania zabudol poistiť... náhoda že?
dnes som bol podať reklamáciu, aj tak typujem že z toho h*vno bude
nervyyyyyy 40€ v zadku
dnes som bol podať reklamáciu, aj tak typujem že z toho h*vno bude
nervyyyyyy 40€ v zadku
ja som nakupoval na ebay od clovek co uz nie je registrovany...dufam, ze mi vratia tych 20 euri nie za vsetko zlo moze posta:)
toman mozes byt rad sak mas 1 balik zadara teda za clo.
// ale naserie to ze mam "balicek zdarma" pritom cena balicka je 2$ aj s postovnim..... ze ja som si neobjednal nieco vecie.... , sak ale ajtak im to zaplatim sak niesom ******.
toman mozes byt rad sak mas 1 balik zadara teda za clo.
// ale naserie to ze mam "balicek zdarma" pritom cena balicka je 2$ aj s postovnim..... ze ja som si neobjednal nieco vecie.... , sak ale ajtak im to zaplatim sak niesom ******.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
je tam sanca ze ti ho poslal a zamkol ucet
mne sa to stalo
mne sa to stalo
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Skus kontaktovat predajcu (ak si tak uz neurobil) cez Ebay messages. Mne sa stalo nieco podobne pred cca 2 mesiacmi. Predajca par dni po zaplateni zrusil ucet a tovar samozrejme neprisiel. Tak som mu napisal, prisla mi od neho odpoved s vyhovorkami. Takze som si vyvoril ticket s reklamaciou a Ebay mi vratil peniaze na PayPal ucet.zwARO napísal:ja som nakupoval na ebay od clovek co uz nie je registrovany...dufam, ze mi vratia tych 20 euri nie za vsetko zlo moze posta:)
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
presne tak som zacal, len som nepisal cez ebay ale priamo na jeho email som pisal,zatial sa neozval,pisal som vcera,pockam 2-3 a podam reklamaciu.
to sa potom riesi priamo cez paypal ci ako? lebo co som cital tak mam to riesit cez paypal centrum
to sa potom riesi priamo cez paypal ci ako? lebo co som cital tak mam to riesit cez paypal centrum