co vy na to? oplatia sa? konkretne mam zaujem o tieto:
http://www.tichepc.sk/product.php?it_id ... &sc_id=175
Ale cem vediet ci vo vseobecnosti sa oplatia alebo skor nie, ake su vyhody nevyhody? vsetko o nich mi napiste nech vjem ci sa pre ne rozhodnt alebo ostat pri klasike. Vdaka.
gulate ATA kable
gulate ATA kable
Master:
Gigabyte H97M-HD3, i5-4670, 8GB RAM, Intel HD Graphics 4600, SSD Intel 530 120GB, HDD WD Green 3TB, 24" Samsung 245B
Slave:
Asus K50IJ-SX259, C2D T9500, 3GB RAM, X4500MHD, SSD Kingston 128GB, HDD Toshiba 320GB, 15,6" HD Ready, WiFi, BT
Gigabyte H97M-HD3, i5-4670, 8GB RAM, Intel HD Graphics 4600, SSD Intel 530 120GB, HDD WD Green 3TB, 24" Samsung 245B
Slave:
Asus K50IJ-SX259, C2D T9500, 3GB RAM, X4500MHD, SSD Kingston 128GB, HDD Toshiba 320GB, 15,6" HD Ready, WiFi, BT
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No jaffar myslim ze si tu neni novy a mal by si asi vedet ze gulate kable z obchodu byvaju vycsinou tienene a maju tienene este aj kazdy kablik zvlast. No zase ak je v obchode takyto kabel za 100Sk tak je urcite netieneny. Treba si to popozerat a takyto netieneny kabel nekupovat, to si naozaj spravis aj sam ale bez toho tienenia to neni bohvieco. Ten kabel na obrazku je tieneny, ved to krasne vidno a ide z neho cierny kablik ktory das o kostru, otazne je ale ci ma aj tieneny kazdy kablik zvlast.
na starom kompe som prevadzkoval "home-made" gulaty IDE kabel, nemal som s nim ziadny problem, podla mna nema vyznam kupovat za vyse 100SKK gulaty kabelMarek napísal:No jaffar myslim ze si tu neni novy a mal by si asi vedet ze gulate kable z obchodu byvaju vycsinou tienene a maju tienene este aj kazdy kablik zvlast. No zase ak je v obchode takyto kabel za 100Sk tak je urcite netieneny. Treba si to popozerat a takyto netieneny kabel nekupovat, to si naozaj spravis aj sam ale bez toho tienenia to neni bohvieco. Ten kabel na obrazku je tieneny, ved to krasne vidno a ide z neho cierny kablik ktory das o kostru, otazne je ale ci ma aj tieneny kazdy kablik zvlast.
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
taktiez to mam homemade.Pokial to chces mat naoaj esteticke tak jedine preto.To ze tam nieje tienenie nevadi, nijako to neovplivni chod.Vsak je to ten isty kabel ako predtim akurat narezany.
Pri rezani avsak treba dat pozor aby ste nezarezali do kabliku a neodrezali izolaciu.
Pri rezani avsak treba dat pozor aby ste nezarezali do kabliku a neodrezali izolaciu.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|