SOČ
Re: SOČ
chalani vy máte fakt fantázie jak ja nasporené na dôchodok
kľudne to môže byť celé o tom, jak prsaté blondíny pretlačili hd a obrovské lcd do obývačiek, alebo o nasvetlení modelky pri fotení aktov, postavím to pri strom do snehu a čakám kým vyleze slnko, easy, potom 20 strán fotiek, kde predvediem jak sneh skvele odráža to svetlo rovno na jej, toto, hlavu a podhlavu
Ale koho zaujíma nejaký modding? Trochu rozumu, tí ľudia v porote prinajlepšom pc už použili, ale nepoondia sa z toho, že stlačia čudlík a on zabliká... keď tam pred porotu niekto capne také akty, akože umenie, žiadna feministka pred kolegami nepovie fuj, ešte by ju mali za nevzdelanú a nevkusnú, to sa k žene nehodí... ja to hovorím ako príklad, samozrejme, že na to treba gule a šibnutého profáka, ale kľudne môžem nafotiť lego a napíšem k tomu takú sočku, že každý jeden porotca si cez prestávku pôjde kúpiť celý kýbel
môže napísať sočku o víne, alkohole, o balení žien pod 20 rokov a nad 20 rokov pomocou alkoholu a bez pomoci alkoholu, o lovení rýb pomocou toho, čo sa naučil v škole, pichne káble do vody a a čaká, je toľko sprostostí... ale nasvietené plexisklo?
kľudne to môže byť celé o tom, jak prsaté blondíny pretlačili hd a obrovské lcd do obývačiek, alebo o nasvetlení modelky pri fotení aktov, postavím to pri strom do snehu a čakám kým vyleze slnko, easy, potom 20 strán fotiek, kde predvediem jak sneh skvele odráža to svetlo rovno na jej, toto, hlavu a podhlavu
Ale koho zaujíma nejaký modding? Trochu rozumu, tí ľudia v porote prinajlepšom pc už použili, ale nepoondia sa z toho, že stlačia čudlík a on zabliká... keď tam pred porotu niekto capne také akty, akože umenie, žiadna feministka pred kolegami nepovie fuj, ešte by ju mali za nevzdelanú a nevkusnú, to sa k žene nehodí... ja to hovorím ako príklad, samozrejme, že na to treba gule a šibnutého profáka, ale kľudne môžem nafotiť lego a napíšem k tomu takú sočku, že každý jeden porotca si cez prestávku pôjde kúpiť celý kýbel
môže napísať sočku o víne, alkohole, o balení žien pod 20 rokov a nad 20 rokov pomocou alkoholu a bez pomoci alkoholu, o lovení rýb pomocou toho, čo sa naučil v škole, pichne káble do vody a a čaká, je toľko sprostostí... ale nasvietené plexisklo?
Me like Pentium
Chalan napísal že nemá žiaden nápad, každá rada sa počíta
Sprav sočku o pôsobení alkoholických nápojov pri spájkovaní. Spojíš príjemné s užitočným a určite niečo vyhráš.
Sprav sočku o pôsobení alkoholických nápojov pri spájkovaní. Spojíš príjemné s užitočným a určite niečo vyhráš.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Je pekné, že za + - mesiac sa majú SOČky kompletne odovzdať so všetkým ako sa patrí a ty ani nevieš čo budeš robiť. Preboha človeče však keď chceš niečo silou mocou z PC, tak to je taký problém ? Už tu niekto písal, že môžeš niečo spraviť v HTML (ja som skôr za PHP), CSS alebo najlepšie niečo s flashom, to má každý rád. A čo sa týka tých "nudných zosilňovačov" ako si vravel, že to robí každý, tak keď si šikovný a máš dáke skúsenosti, urob elektrónkový zosilňovač fajnový, jasné že 2x20W tranzistorový zosilňovač z rádioamatéra z roku pána nikoho nezaujme
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Soráč za otváranie starého topiku, ale načo zakladať nový, keď je tu tento
Teraz končím 2. ročník, takže do konca SOČky ešte mám dosť času, nechcem to ale nechať na poslednú sekundu. Študujem mechanika počítačových sietí. Programovanie mi nejde (len stránky, aj to len v html ale celkom ma chválili ) takže skôr dačo hmotného - čo ?
Napadla ma klasika - zosilňovač, to je už ale celkom ohrané, tak čo ja viem napr. 5 pásmový eq. ? Stolový stojan pre PC fan s regulátorom a displayom ukazujúcim teplotu ?
A otázka, na ktorú som najviac zvedavý - uznajú mi zostavu ? Akože myslím príkladnú tj. dokonalé vodné chladenie, všetko pekne zladené atď. ?
Prípadne tipy/rady čo je už najviac ohrané, čo ich najviac prekvapí atď.
Díky
Teraz končím 2. ročník, takže do konca SOČky ešte mám dosť času, nechcem to ale nechať na poslednú sekundu. Študujem mechanika počítačových sietí. Programovanie mi nejde (len stránky, aj to len v html ale celkom ma chválili ) takže skôr dačo hmotného - čo ?
Napadla ma klasika - zosilňovač, to je už ale celkom ohrané, tak čo ja viem napr. 5 pásmový eq. ? Stolový stojan pre PC fan s regulátorom a displayom ukazujúcim teplotu ?
A otázka, na ktorú som najviac zvedavý - uznajú mi zostavu ? Akože myslím príkladnú tj. dokonalé vodné chladenie, všetko pekne zladené atď. ?
Prípadne tipy/rady čo je už najviac ohrané, čo ich najviac prekvapí atď.
Díky
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
minuly rok som bol aj ja na krajskom kole v TN(ODBOR Č. 11 – ELEKTROTECHNIKA , ELEKTRONIKA, ENERGETIKA) boli sme tam 2 so zdrojmi, 3 (alebo 4 uz neviem) so zosikmi, 1 tam mal nejaky magneticky hlasic napajany z fotovoltaického článku pre rybarov ze maju zaber a 1 tam mal chladenie piva/koly/co mu napojis zo suda a ten aj postupil dalej riesene to mal pomocou peltieru
vzdy su tam nejake zosiky a zdroje (teda aspon tu v TN )
edit:// ja som siel na SOC-ku v podstate len preto aby som mal hotovu prakticku maturitu a nemusel vyrabat niejaku blbost co mi daju na praktickej maturite v skole
vzdy su tam nejake zosiky a zdroje (teda aspon tu v TN )
edit:// ja som siel na SOC-ku v podstate len preto aby som mal hotovu prakticku maturitu a nemusel vyrabat niejaku blbost co mi daju na praktickej maturite v skole
Naposledy upravil/-a patro16 v Ne 26. Jún, 2011, 18:45, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ja som na tomto teda nikdy nebol
ale zakladom uspechu je prist s niecim, co tam este nebolo, alebo aspon s niecim, co tam nebyva kazdorocne.
Takze na zdroj/zosik mozes asi zabudnut pokial chces uspiet a nie sa ist len pozriet. Ale aj to je nejaka skusenost, uz len postavit si to
ale zakladom uspechu je prist s niecim, co tam este nebolo, alebo aspon s niecim, co tam nebyva kazdorocne.
Takze na zdroj/zosik mozes asi zabudnut pokial chces uspiet a nie sa ist len pozriet. Ale aj to je nejaka skusenost, uz len postavit si to
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chlapci chlapci, ten zosilňovač nie je až taká nuda. Kadekto tam chodí s tranzistorom 2 x 100W a podobne, ale to je nuda. Urobte niekto 2 x 100W elektrónkový v triede A, to budete frajeri.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Sprav zosilova 5.1 a potom budu cumiet dost koplikovana hovadina to je
Alebo napada ma jedna myslienka ktora mi kruti v hlave niekolko dni
Sprav vodne chladanie ale s tym ze pouzijes alternatyvne sposoby napr pumpu pre akvaristiku radiator neaky normalne medeny na vykurovanie a podobne
Alebo napada ma jedna myslienka ktora mi kruti v hlave niekolko dni
Sprav vodne chladanie ale s tym ze pouzijes alternatyvne sposoby napr pumpu pre akvaristiku radiator neaky normalne medeny na vykurovanie a podobne