pridavam sa...super gabo ..len tak dalej a mozes vydat zbierku ...PROMETHEUS napísal:toto sa mi najviac pacilo scool:iwhy napísal:Ej i Gabriel zanotil
padlo na nas temno mam to rad na jemno
dam si slivku domacu jebem ja aj na pracu
potom trosku slaniny a smrdim ako stare vaginy
este kusok cibule jebne ma do gebule
mala chvilka poezie aneb iWhy featuring misho369
no vidim, ze tu par ludom narastlo basnicke crevo...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
marathon
iWHy (09:42 PM) :
"Rapuj mi tu tvoju vymrdanu pesnicku,
nech som ju mam hneD celu ako prirucku
Vyjebol sa hromozvod,
DJ prijebal o susedov plot"
iWHy (09:43 PM) :
Hopcirip-cip
misho (09:45 PM) :
tvaris sa jak taky kloker,
ale uz si davno over,
prehras somnou tento poker,
stlacam kombik_klik_a power
iWHy (09:47 PM) :
Ujebem im ten moj rym po brusku
Nech to maju ako kapustovu halusku
Pocuvaju ten moj rap
Jak nedelnajsi ranny drep
misho (09:52 PM) :
poznam ja tie ranne drepy,
ked ma kozy ako grepy,
zabudnem ja na rap hned
nepristavam, velim let
darmo niet mi pomoci
na vrchole nemoci
iWHy (09:57 PM) :
A aha ho brko vo vacku
Pripravene na ruleznu stanovacku
Misho pali dalsi sp**
No iwhy-ho uz v lese niet
Priniesol som baby
co grepy maju take jak mame radi
Nespravame sa k nim jak ku smeti
Lebo susky maju vlhe jak male deti
misho (10:01 PM) :
zabludil som v tejto hore,
vela zakrut na mna, mooore
iwhy-aj prisiel, dame speka
na grepy mi deku treba
stmieva sa nam treba stan
snad mi admin neda ban
iWHy (10:03 PM) :
Mozem jebac toten ban
Uz mam mokry stan
Nevyje**m tote zeny het
Lebo v lese divy to svet
Idem radsej ja
Aspon s mishom budeme obaja
misho (10:10 PM) :
slinim prstek v spravnej chvili,
prave kumne prisli vili,
hladam hlbku tohto lesa,
snad si dam aj stohto mesa
aspon troska krvy s panni
niekdo v lese krici mami
palim gumy idem zanim
nestastiu uz nezabranim
nestihol som stiahnut speka
zrazil som ho rovno s fleka
iWHy (10:14 PM) :
speky dosli dame kavu
nech uz mame cistu hlavu
misho (10:20 PM) :
ako vravim s iwhy-om
dame kavu s kakaom
kocka cukru, medik ,mliecko
zatvara sa ocne viecko
nevidim nic, iba more
kedy to uverejnime na tom fore?
"Rapuj mi tu tvoju vymrdanu pesnicku,
nech som ju mam hneD celu ako prirucku
Vyjebol sa hromozvod,
DJ prijebal o susedov plot"
iWHy (09:43 PM) :
Hopcirip-cip
misho (09:45 PM) :
tvaris sa jak taky kloker,
ale uz si davno over,
prehras somnou tento poker,
stlacam kombik_klik_a power
iWHy (09:47 PM) :
Ujebem im ten moj rym po brusku
Nech to maju ako kapustovu halusku
Pocuvaju ten moj rap
Jak nedelnajsi ranny drep
misho (09:52 PM) :
poznam ja tie ranne drepy,
ked ma kozy ako grepy,
zabudnem ja na rap hned
nepristavam, velim let
darmo niet mi pomoci
na vrchole nemoci
iWHy (09:57 PM) :
A aha ho brko vo vacku
Pripravene na ruleznu stanovacku
Misho pali dalsi sp**
No iwhy-ho uz v lese niet
Priniesol som baby
co grepy maju take jak mame radi
Nespravame sa k nim jak ku smeti
Lebo susky maju vlhe jak male deti
misho (10:01 PM) :
zabludil som v tejto hore,
vela zakrut na mna, mooore
iwhy-aj prisiel, dame speka
na grepy mi deku treba
stmieva sa nam treba stan
snad mi admin neda ban
iWHy (10:03 PM) :
Mozem jebac toten ban
Uz mam mokry stan
Nevyje**m tote zeny het
Lebo v lese divy to svet
Idem radsej ja
Aspon s mishom budeme obaja
misho (10:10 PM) :
slinim prstek v spravnej chvili,
prave kumne prisli vili,
hladam hlbku tohto lesa,
snad si dam aj stohto mesa
aspon troska krvy s panni
niekdo v lese krici mami
palim gumy idem zanim
nestastiu uz nezabranim
nestihol som stiahnut speka
zrazil som ho rovno s fleka
iWHy (10:14 PM) :
speky dosli dame kavu
nech uz mame cistu hlavu
misho (10:20 PM) :
ako vravim s iwhy-om
dame kavu s kakaom
kocka cukru, medik ,mliecko
zatvara sa ocne viecko
nevidim nic, iba more
kedy to uverejnime na tom fore?
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
ked sa uz davate na umelecku cestu, toto vyplodil moj spoluziak
spoluziak napísal:PROSTOTA
Ach, ako pekne je blbcovi... zit!
Napriklad dnes. Videl som typickeho blbca. Mozno nim kedysi nebol, len ten vplyv spolocnosti...
Jednoducho typ neromantickeho hrdinu. Alkoholik. Viete si ho zivo predstavit, ak ho samozrejme denne necitlivo neprehliadate. Je maly. Mozno to nie je spravne pomenovanie, skor scvrknuty. Telesne aj dusevne. Alkohol z neho vytiahol vodu, a na tu vodu sa absolutne nechemickymi nepolarnymi a nenepolarnymi vazbami naviazalo to fluidum. Nazvite si ho ako chcete. Inteligencia, mudrost, ci jednoducho rozum.
Kym ho opisujem, pomaly prichadza ku dveram. Uz po niekolko tisici raz sa blizi ku dveram pohostinstva. Zaostri na klucku. Takmer bez myslienky. Mysli len na Dalsi frtan, ako ho do seba vleje, len co nejakym blizsie nespecifikovanym sposobom ziska prachy.
Vychadza von. Trosku zakopne.
„Ku.rva!“ zahuhlal. Vymente za vas oblubeny vulgarizmus, a ak sa tvarite ako extremne vychovany, za nejake nahradne slovo. Napriklad „Kurniksopa“.
Teraz vstupuje na vozovku. Dajme tomu, ze to je jedna z najrusnejsich ulic v meste, pomenovana napriklad po ludovitovi sturovi.
Je plna osob, ci skor onych anonymnych popolavych mas. Individua masy sa pohybuju v ramci skupinky, alebo na vlastnu past. Skupinky sa vyclenuju z mas, menia celok, ale menia aj vnutorne zlozenie. Aha tu jedna osobka odchadza, dokonca s placom. A tamto sa niekto pripaja, podava ostatnym ruky. S usmevom.
Nas to vsak nevelmi zaujima. Sledujme Dalej jedinca, od ktoreho kazdy boci. Ja ho vidim v kriklavej ciapke. sedu bundu ma na sebe pravdepodobne uz 925. den bez vymeny. Ako dlho ju nosil predchadzajuci majitel nie je zname. Nohavice neurcitej farby si uz nepamataju ziadneho vlastnika, mozno este toho prveho. Ten na nich urcite nenechal tie neuveritelne mastne stopy dlani. Aspon nemaju ten smutny vyraz patetickeho krytu kosti, ktore uz nie su zakryte svalstvom, ci dokonca tukom.
Pecen ho sfarbila do zlta, cievky na nose mu dodali veselsiu fialovu, ku krajom dokonca malinovu farbu. Nie je to ta malinova, ktoru ma mlade dievca po kradmom obchytkani mladikom za rohom panelaku. Je to malinova, aku mava màtve tkanivo, nezdrava krv v injekcnej striekacke narkomana, alebo muskaty.
Ak ho vidite inak, neznepokojte sa, je to bezne.
Neisto naslapuje, priklada prechodene podrazky na asfalt. Tanecne prejde cez stredovu ciaru.
Polozaspaty vodic kamiónu nasiroko roztiahol viecka. Stocil zrenicky na Pannu Mariu, pomyslel na dve slova modlitby Zdravas Maria. Tie si ako posledne pamatal z cias, keD s babkou chodil do kostola.
Vie, ze neubrzdi, aj napriek tomu stupi na pedal.
Asocial sa vsak stale pohybuje. Urobil dva kroky. Kamionista si takmer vydychol.
„Debil ozraty, co stoji?“ bliklo mu hlavou. VeD ho este vzdy moze trafit zrkadlom. Nech sa posunie! Este aspon o pol metra.
Vyriesil vodicovu dilemu jedinym krokom. Kamión ho o vlasok minul, a prud vzduchu mu strhol ciapku.
Jeho mysel sa vsak nepohla ani o milimeter. Odkracal s myslienkou na dusok alkoholu...
Nebudem ho hodnotit. Mozno, co mozno, takmer urcite, ci s velkou pravdepodobnostou, tak dopadnem aj ja, ci niekto z mojej „skupinky“. Skupinka priatelov. Ha.
Keby som tak mohol byt blbcom.
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Re: material
No mna keby sm_oOx^ stretol tak ma hadam zabije :bash: :swoon:sm_oOx^ napísal:[OT] ...kua chlapi, vas tak stretnut IRL[/OT]misho369 napísal:gramatika controled by smoox
a keby ma aj usetril tak by mi minimalne spravil s ruk mucholapky
lacike
@lacike
no neviem co viac uz mozeme urobit ako vam dat OFF TOPIC temu...
skus si precitat nadpis tejto temy a mozno sa ti podari prist nato o com to tu je...
a skoro som zabudol treba potom zavolat tym vnucatam
no neviem co viac uz mozeme urobit ako vam dat OFF TOPIC temu...
skus si precitat nadpis tejto temy a mozno sa ti podari prist nato o com to tu je...
a skoro som zabudol treba potom zavolat tym vnucatam
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
Inak super poezia, taky moderny styl ktory oslovi aj dnesnu mladez
A k par jedincom, toto nie je chat!!! Niektore dredy sa tomu ale zacinaju podobat (mimo total offtopic, ten je na to )
A k par jedincom, toto nie je chat!!! Niektore dredy sa tomu ale zacinaju podobat (mimo total offtopic, ten je na to )
Naposledy upravil/-a VodnikIN v Pi 23. Dec, 2005, 15:48, upravené celkom 1 krát.
CPU AMD Barton XP 1833MHz@2200MHz (1.7V) -> Watercooled | MB Abit NF7-SL rev.2.0, NB -> Watercooled | RAM A-Data Vitesta 2x256MB | VGA Saphire Radeon 9600XT -> Watercooled | SOUND SB Audigy 2 | HDD Hitachi 7K250 160GB + Hitachi T7K250 160GB | DVD LG 4120B DVD-RW | CASE Avance B031 + AC Fan 3| PSU Chill Inovation 400W rev.2 | MONITOR Fujitsu-Siemens P19-2
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
Clen Obcianskeho Zdruzenia blava.net
No jo, tie basnicky este kusok namakat a budete konkurencia pre KONTRAFAKT, K.O.R. a inych borcov...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,