Ano odhalil si ich! Teraz im to ukaz! Prisiel si nato! Ja mam pravdu, teraz to vie uz aj on!GABO napísal:Každá vláda kradne, ale teda neviem či máš poňatie, čo tu zostalo po Mečiarovej vláde, lebo sa mi veľmi nezdá. Ak by to takto pokračovalo ďalej a neprišiel by Dzurinda (a to je aktuálne jedno či kradol, alebo nie) tak dnes si v zahraničí, alebo v druhom Bulharsku (mafia atď.).PETERPANs napísal:........
Jednoducho za každej vlády sa kradne, ale tak okato ako to robí táto vláda, to nie je naozaj normálne. Ja ako malý až stredný podnikateľ driem od vidím do nevidím, platím poctivo dane a za tie roky sa toho v podnikateľskom prostredí od čias Dzurindu nezlepšilo nič, čo naštartovali Dzurindovci to táto vláda posrala a ide to v prostredí dole vodou. Ono sa to ale viaže, debilné prostredie, nechuť riešiť a zlepšovať ho, obrovské zaťaženie ... samozrejme, že potom aj tí čo platili normálne sklznú a budú dane krátiť...tým ide aj menej do pokladnice.
Je smiešne a podivuhodné, že nevidíš rozdiel...len v ministroch. tí ktorí tu sedia teraz sú tajtrlíci do jedného. Ako inak vysvetliť nekompetentnosť a debilitu týchto opičiek? Tomanová .... to je čo za odborníka, aktuálny Medveď napríklad čerstvota - kope ľudí a on nevie čo znamená SDKÚ-DS....polovica sú tam figúrky. Samozrejme tak či tak je to pri každej vláde, že si tam dosadia blízkych zo strán, ale nie hlúpych a tajtrlíkov ako toto čo je tam teraz.
Mám menovať iné veci ako silu korupcie? Pozri si o koľko táto stúpla od vlády Fica. Sme medzi najhoršími krajinami sveta na chvoste.
Problém Dzurindu bol v tom, že musel zaviesť také opatrenia, ktoré sa nepáčili početnej skupine ľudí...ale nutné to bolo...treba si pozrieť ako na tom bola krajina po Mečiarovskom šafárení.
A s pocitom spravodliveho hnevu sa pobral k volebnej urne ...