Odinštalátor
Odinštalátor
vedeli by ste mi poradiť kvalitny odnistalator, ktory zo sebou zobere vsetko co by pri normalnej odinstalacii zostalo (zlozky, registre,...)
Spoiler: ukázať
Re: Odinštalátor
Revo unistaller.
CCleaner ?
CCleaner nie. CCleaner len spustí normálny od inštalátor. On myslí taký ktorý vyhľadá zvyšky v systéme po tom programe.MBG napísal:CCleaner ?
Ale na bežné čistenie je CCleaner
mam youruninstaller ale ten nechava zlozky, a ked necha zlozky neviem ci vycisti aj registre
Spoiler: ukázať
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
takisto veľmi dlho používam Revo Uninstaller, oskenuje registre, odinštaluje , zase oskenuje, a ukáže čo zostalo, po jednom alebo všetko môžeš označiť a bum preč z disku...
Inštalujem ho do všetkého na čom robím...
Inštalujem ho do všetkého na čom robím...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Najefektívnejšie je už pri inštalácii použiť zsoft uninstaller. Niektoré lepšie sharewary (vrátane Revo Uninstaller Pro) dokážu automaticky sledovať inštaláciu a zaznamenať zmeny.
Revo pro mám aj ja. Stiahol som verziu 2.0.0, v ktorej je BUG v registrácií. Mám RevoPro zadarmo. Dúfam že to nieje warez.br4n0 napísal:Najefektívnejšie je už pri inštalácii použiť zsoft uninstaller. Niektoré lepšie sharewary (vrátane Revo Uninstaller Pro) dokážu automaticky sledovať inštaláciu a zaznamenať zmeny.