Problém s ATI 9550 256MB/128Bit AGP
Problém s ATI 9550 256MB/128Bit AGP
Dobrý deň. Mám dosť vážny problém. Rozhodol som sa že vymením starú grafiku, za novú spomínanú ATI 9550 256MB/128Bit AGP. Namontoval som ju do PC ( moja základná doska je MSI KT4AV), bez problémov, no problém nastal keď som chcel zapnúť PC. PC som nezapol, lebo vôbec nešiel. Ani nepípol, proste nič! Ako by bol bez šťavy. Keď som kartu vyhodil von a dal moju starú PC sa bez problémov zapol. Kartu som tam skúšal niekoľko krát, no stále ten istý a samí problém. Predávajúci karty mi poradil, či tam náhodou nevypadol jumper PAL/NTSC. Ten tam chýba, je tam len prázdny slot pre jumper. Neviem či by to mohlo byť tým alebo niečím iným?? Ak by mi niekto vedel poradiť, bol by som mu veľmi vďačný. Ďakujem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Problém s ATI 9550 256MB/128Bit AGP
ATI 9550 256MB je nova karta?sak to ma 7 rokov,to si kde zohnal?:)
ten jumper moze byt..skus daky zohnat
Myslel som "nová" ako "nová" v mojom PC. Snáď všetko nemusím dávať do uvodzoviek aby sme sa chápali ako to myslím. Neviem či to nemože byť zdrojom. Čo myslíte. Inak tym jumperom to pravdepodobne nebude. Karta bola práve vyskúšaná na druhom PC (žiaden jumper sa na nu nedával) a fungovala, bez problémov. PC na ktorom išla mal zdroj 300W, ja by som mal mať asi 320, musím to dvôkladne pozrieť doma. Ak by niekto vedel, čo by som mohol vyskúšat aby mi to išlo aj doma, tak by bolo fajn, lebo volajako neviem.r.b.class napísal:ATI 9550 256MB je nova karta?sak to ma 7 rokov,to si kde zohnal?:)
Ešte otázočka, či skôr otázky Myslíte, že by mohol pomôcť aj default v Biose?? Prípadne že by mi zdroj odchádzal? Nešiel na plný výkon?? Da sa dáko zistiť, dákym softom, či mi zdroj pracuje tak ako má??
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tu predoslu kartu si mal v tom istom AGP porte?
Áno v tom istom, mám tam len jeden AGP port. Skúšal som ich aj meniť a viacej krát tam dávať tú ATI 9550. Vysledok ?? ATI- nešiel zapnúť počítač, pôvodná moja MSI GeForce FX5200- išiel počítač bez problémov.r.b.class napísal:tu predoslu kartu si mal v tom istom AGP porte?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jasne..agp je len jeden..myslel som ci si ju nemal v pci napr..
zdroj mozes odskusat v programe occt 3 napr..ale na vlastnu zodpovednost
Nie PCi slot nemám vôbez v PC. To s tým odskúšaním zdroja asi potom bude jednoduchšie si požičiať od niekoho a vyskúšať to šupnúť do mojho PC.r.b.class napísal:jasne..agp je len jeden..myslel som ci si ju nemal v pci napr..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Divne ze nemas pci port
Sorry som sa sekol PCi sloty mam 6x. PCIe nemám, len AGP. Skúšal som aj defal v Biose, aj nové ovládače na dosku. Bez výsledku Opravujem, zdroj mam max OutPut 300W.r.b.class napísal:Divne ze nemas pci port
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
a znacka aka zdroja ? eurocase ? odfot stitok na zdroji
Spoiler: ukázať