pozeram si logy ked som testoval OC a teploty..v heaven pri 1000/1250 1.3V tak v jednom momente mi islo do karty 98A
to je nejako sakra vela nie? pri 980/1250 1.262V islo max 56A to je nejaka blbost alebo nie?
ty kokso sak to som si snad mohol aj kartu odpalit
Chcem vymenit chladenie na HD5870, pretoze accelero s1rev2 je som zistil nevyhovujuce, ta zakladna je jednak velmi nekvalitna opracovana, jednak je to uchytenie velmi nekvalitne (da sa ohybat aj s dvomi prstami co je fakt smiesne)
Planujem od prolimatech mk 13, ale neviem ci nieco na trhu je lepsie. Ak hej dajte mi vediet prosim. Vdaka
(napajacie chladim vrm r4 + 8cm fan, na gpu chladic mam uz pripravene 2x12cm p1300noctua)
nainstaloval som si ten novy hotfix aj ked som s mojou grafikou nemal ziadny problem a teraz ked hram Bioshock 2 a stlacim ESC ze si to chcem v menu ulozit ventilator na grafike sa mi roztoci na 100% a nejde mi to potom znizit ani cez ovladace ani cez smartdoctor jedine pomoze restart pc nema niekto taky problem ako ja ? asi nainstalujem stasie ovladace ...
ine hry mi to nerobia dirt 2, crysis - WH, farcry2, GTA4 tak mozno to je aj tou hrou neviem
working on Toxic HD 5850
*duals slot Vapor Chamber cooler and is overclocked to 765/4500MHz 1GB of GDDR5.
*The Vapor Chamber cooler should be 10dBA quieter and up to 15 degrees cooler than the reference cooler.
*The card has showed up at Overclockers.co.uk site and ETA is 15th of February.
*The preorder price stands at £269.99 inc VAT which is around €310/$420. ...link
shows its custom Matrix HD 5870 Republic of Gamers
*The card should work at 900MHz for the core and 1225MHz for memory (4900MHz effective)
*It has two 8-pin PCI-Express power connectors, and feature DVI, HDMI and DisplayPort outputs. ...link EDiT:Matrix series with 2GB of memory
Naposledy upravil/-a Julius v So 13. Feb, 2010, 20:10, upravené celkom 1 krát.
aj ja mam asus ale tato je teda krajsia
btw uz viem preco mi zrazu ten fan na tej grafike zacal ist na 100% staci len nechat na ploche zapnuty ASUS Smartdoctor nechapem tomu ale je to tak este som to aj testoval a naozaj ked ho nenecham na ploche tak mi to urobi zasraty Bioshock
prosim poradte mi ci mi bude stacit 620 watovy zdroj na radeon hd 5870???
ostatok: intel core i5 4-jadrovy 2.66 ghz
gigabyte P55 UD3
DVD RW lg
hitachi 500 GB
antec six hundred (skriňa)
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander