s cim na ikony ?
s cim na ikony ?
caute hosi. poradte prosim nejaky program na ikony, teda na tvorbu ikon. bolo by dobre keby sa dali animovat a pod.dik
...toto byval celkom dobry tool http://www.microangelo.us/
Re: s cim na ikony ?
z vlastnej skusenosti ti mozem odporucat program inkspace (vektorova grafika)+GIMP (rastrova+prevod do gif ak chces) cena je 0skMBG napísal:caute hosi. poradte prosim nejaky program na ikony, teda na tvorbu ikon. bolo by dobre keby sa dali animovat a pod.dik
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
No tych programov je cela kopa, pretoze tam nejde o ziadne super funkcie a rozdiel je len vo vzhlade programu...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
Vpodste tie programi by ti mali sluzit len ako export tej bitmapi do ikonoveho formatu cize najlepsie je kreslit ikony v editore ako illustrator (vektorovy formar) porp. photoshop (tak ako vravel diablik). Ja pouzivam plugin do photoshopu ktory mi priamo vie exportovat ikony.
Tu je nejaka stara zbierka doctypes ikon (robil som to niekedy pred 2 rokmi)
Stiahnut ich mozte tu
Tu je nejaka stara zbierka doctypes ikon (robil som to niekedy pred 2 rokmi)
Stiahnut ich mozte tu
mno tie programy su fajn, ale su platene a pochybujem ze by bvol niekto ochotny za to platit....len som nadhodil free variantu
vektorova grafika- sodipodi, Inkspace (IMHO velmi kvalitny)
restrova grafika- GIMP (a.k.a. Adobe photoshop, ale max-pluginov, takze odporucam a je zadarmo)
najlepsie je kombinovat tieto programy. kostru vytvorit vo vektorovej grafike a efekty (odraz svetla, lom, ohybanie atd.) v rastrovom editore. potom vznikne obrazok ako tie od IWHY-ho...
vektorova grafika- sodipodi, Inkspace (IMHO velmi kvalitny)
restrova grafika- GIMP (a.k.a. Adobe photoshop, ale max-pluginov, takze odporucam a je zadarmo)
najlepsie je kombinovat tieto programy. kostru vytvorit vo vektorovej grafike a efekty (odraz svetla, lom, ohybanie atd.) v rastrovom editore. potom vznikne obrazok ako tie od IWHY-ho...
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.