Nokia 5800 vadny pixel
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Nokia 5800 vadny pixel
Dobry . Po sakramnesky dlhej dobe som si kupil novy phone a to konkretne nokiu 5800 vraj dotykovy "zazrak" . Hned ako mi prisla som hu rozbalil zlozil a pustil . Asi po dvoch dnoch co hu mam som si vsimol bielu bodku blizko praveho okraja najprv som si myslel ze je to asi kusok prachu ale po dokladnom skumani som zistil ze to bude najskor vadny pixel ...Celkom ma to mrzi nevysolil som za ten mobil male prachy .... Da sa to zreklamovat
Re: Nokia 5800 vadny pixel
to zvládneš...rozdýchaš to (pri najhoršom)
ja som ešte o vadnom pixeli na mobiloch nepočul..neviem či také niečo môžeš reklamovať...
každopádne pozitívnu odpoveď u predajcu nečakaj, radšej si naštuduj reklamačné podmienky lebo predajcovia sú školení aby odrbali zákazníkov a aby robili čo najmenej reklámácií, toš vykrútili sa zo všetkého možného.
ja som ešte o vadnom pixeli na mobiloch nepočul..neviem či také niečo môžeš reklamovať...
každopádne pozitívnu odpoveď u predajcu nečakaj, radšej si naštuduj reklamačné podmienky lebo predajcovia sú školení aby odrbali zákazníkov a aby robili čo najmenej reklámácií, toš vykrútili sa zo všetkého možného.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
na mojej starsej nokii 6120c som nasiel az 4 pixely. bolo ich vidiet iba ked bol cierny display a svietili na cerveno.
no ale nevenoval som tomu pozornost, lebo telefon vydrzal vsetko. 2x sa okupal vo vani, 1x okupal v umyvadle ked som sa holil a par extra padov. bud si zvyknes alebo zanesies na reklamaciu. ja som si zvykol lebo tie body su fakt miniaturne a neni ich volnym okom vidiet. ach jaj, stara dobra 3330 nokia
no ale nevenoval som tomu pozornost, lebo telefon vydrzal vsetko. 2x sa okupal vo vani, 1x okupal v umyvadle ked som sa holil a par extra padov. bud si zvyknes alebo zanesies na reklamaciu. ja som si zvykol lebo tie body su fakt miniaturne a neni ich volnym okom vidiet. ach jaj, stara dobra 3330 nokia
vsetko mi je jedno
na N73 som mal tiez jeden vadny pixel ale dalo sa to prezit, vyreklamovat sa to asi neda, ale neviem aku maju toleranciu vadnych pixelov.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bez akychkolvek blbych otazok mi to vzali a vymenili ... Reklamacia trvala 2dni .... NECH ZIJE NOKIA CARE
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Ja som mal toto iste v oranzovej predajni asi pred 3-4 rokmi. Vybral som SE w200i a mala 2 chybne pixle...reklamacia podana na druhy den a 30 dni bez telefonu hlavne ze som si zobral pausal a bol bez fonu...
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C