To je teplo jak prasa, mizernych -1°C.
Myslim, ze na vzduchu uz viac nedam, jedine na sibiri, pri poslednom pokuse bolo vonku pri zemi -15 a ofukoval som -5°C vzduchom (budova drzi teplo..)
Ale vzduchom to urcite neskonci, preto uz na to kaslem.
K screenu...ja velmi dobre viem. Tiez by som dal o maly chlp viac bez screenu. Ked tabulka nevadi tebe a staci post, tak je to bezpredmetne.
Len tvoje OC sa v tom mori postov strati a ked si chce ktokolvek pozriet vysledky, tak pozrie tabulku. Necita 18 stran, ci niekto dal viac MHz....
Na pravidla moze mat kazdy svoj nazor, to sa uz preberalo vela krat. Aj pri tych neplatnych validoch, pri OC v Linuxe... Screenshot znevyhodnuje vsetkych rovnako, okrem chudakov linuxakov, takze to je zas ukradnute mne.
Kedysi cpuz neukazovalo napatie Vcore ani ine udaje MoBo, ram a bolo to sfalsovatelnejsie... Tie udaje bolo vidno len na screene.
Toto neni o nejakej zavisti ani rypani, to musi byt jasne kazdemu, ze na vzduchu nemam sancu. Je to o poriadku. V svojom threade by som posty, co su mimo pravidiel mazal.
Alebo spravme novy system, ked tento nevyhovuje a nefunguje, ako navrhoval valistar.
To by bolo dobre riesenie.