Nazdar!
Poprosil by som niekoho skúsenejšieho o rady, navod ako spájať partície na HDD bez straty dát.
Softwer: Paragon Partition manager 9.0
alebo EASEUS Partition Master
alebo Hiren`s boot CD
alebo Acronis Disk Director boot CD
Potrebujem spojit jednu prazdnu particiu s jednou plnou particiou na jednom HDD, ktory je tiez ako systemovy.
Dakujem
Spájanie, delenie partícií
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Spájanie, delenie partícií
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Spájanie, delenie partícií
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 13&t=59090" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Pokročilý používateľ
ou diky, skusim. Vytvorit viem ale uz horsie je ked chcem spojit ... xD a prepacte, ze som vytvaral novu temu.
Bolo by dobre aby niekto spravil ukazkovy navod aj s obrazkami na tieto operacie s HDD. Velmi by to pomohlo mnohym
Bolo by dobre aby niekto spravil ukazkovy navod aj s obrazkami na tieto operacie s HDD. Velmi by to pomohlo mnohym
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ten soft je taký jednoduchý že ho zvládnu aj ľudia ako ja bez manuálu a v orignále
a pokiaľ nedáš apply nič sa nestane
a pokiaľ nedáš apply nič sa nestane
-
- Pokročilý používateľ
Vystriedal som mnoho softov od Paragon po EASEUS ... ale tento Partition Wizard Home Edition je fakt super. Bezplatny podporuje asi vsetky Windows a hned sa mi podarilo to co som chcel.
Cize je to vyriesene, vsetko v poho
Diky moc
Cize je to vyriesene, vsetko v poho
Diky moc
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Ahojte. Naklonoval som Povodny HDD na SSD, vsetko prebehlo hladko a funguje super.
Mam ale dotaz tykajuci sa zlucenia particii na povodnom HDD: Ked ich chcem zlucit tie particie (zelena farba) Windows ma upozorni, ze sa to skonvertuje na dynamicke disky. Da sa to urobit aby to bola jedna particia a aby ostala ako povodny jednoduchy zvazok s ktoreho sa bude dat nainstalovat OS? Vdaka.
Mam ale dotaz tykajuci sa zlucenia particii na povodnom HDD: Ked ich chcem zlucit tie particie (zelena farba) Windows ma upozorni, ze sa to skonvertuje na dynamicke disky. Da sa to urobit aby to bola jedna particia a aby ostala ako povodny jednoduchy zvazok s ktoreho sa bude dat nainstalovat OS? Vdaka.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB