Kúpil som si hru Venetica z Gameexpres. Problém je v tom, že hra neuloží žiadne nastavenia, ktoré v hre zvolím. Či sa už jedná o nastavenia hry, alebo nastavenia grafiky. Píše, že ku zmene treba reštartovať hru, ale možem reštartovať aj PC ale keď znova zapnem, tak sú nastavenia pôvodné. Hru som potom spustil aj tak a po nejakom čase mi spadla do win.
Inštalačka sa dá nastaviť v češtine, overovanie disku je v polštine a hru samotnú hrám v angličtine. /Teda nehrám

/
Mám čistú inštalačku Win Xp, SP3, najnovšie ovladače grafickej karty. Keď som stiahol patch 1.02multilang. napísal mi, že nerozoznal verziu hry. Stiahol som patch 1.01germany a ten mi napísal to isté že nerozoznal verziu. Pritom keď som sa hrabal v inštalačnom adresáry našiel som súbor "version" a tam je napísané ger1.00
Nechápem kde je chyba, iné patche som nenašiel. Ani neviem o ktorú verziu sa vlastne jedná, či o nemeckú, českú, polskú, či anglickú.
Ďakujem Ti Cenega. Už aby si skrachovala.
Prosím o radu...

Základná doska :Asus P5Q Deluxe * Procesor :Intel C2Q9300 @ 2500 @ 3,3 GHz * Pamäť :2 x 2GB DDR2 Kingston HyperX @ 1066 * Grafická karta :ATI HD 4870 @ 790/3920 * Pevný disk :WDC 250 a 320GB * Zvuková karta :Creative XFi * DVD-ROM :LG HG22LS50 * Typ monitora :Samsung 205BW - 20 palcov 1680/1050 * Operačný systém :XP Home Edition SP 3, Win7 64 * Zdroj :Fortron Epsilon 600W