Sapphire 5850 cez HDMI
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Sapphire 5850 cez HDMI
po mesiaci idem vyskusat zapojenie karty cez HDMI-ok to funguje, ale pom restarte PC je obrazovka cierna-nema signal. moze byt chyba niekde v nastaveni Cayalyst?
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- bassgenerator
- Používateľ
Re: Sapphire 5850 cez HDMI
ahojte. chcel som zapojit kartu cez HDMI vsetko funguje az do restartu kedy kablom zapojenim cez HDMI obraz nenabehne, su to nejake problemy ohladom ATI,tak ma zaujima ci je to cez Display port nejak menej kvalitne alebo je to to iste ako cez HDMI alebo DVI.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
display port sa pouziva pri eyefinity ak sa nemyslim ... a mezi HDMI a DVI je hlavny rozdiel, ze HDMI prenasa digitalny video aj audio signal a DVI prenasa len digitalny video signal. Ci je daky rozdiel v kvalite video signalu to neviem, ale myslim ze nieje.
To ze nefunguje HDMI vystup fakt nechapem, asi to bude problem s ovladacmi/nastavenim ako si hovoril. Spolu s ovladacmi sa instaluje aj HDMI audio driver. V CCC com pozeral si tam je nieco take, no nic som nenasiel. S HDMI maju mnohy problem...
Ja som tiez uz zapajal HDMI - HDMI kabel z mojej HD5770 do TV a ziadny problem som nemal, vsetko frcalo (filmy, hry). Aky dlhy mas ten kabel ? (je kvalitny ? )
To ze nefunguje HDMI vystup fakt nechapem, asi to bude problem s ovladacmi/nastavenim ako si hovoril. Spolu s ovladacmi sa instaluje aj HDMI audio driver. V CCC com pozeral si tam je nieco take, no nic som nenasiel. S HDMI maju mnohy problem...
Ja som tiez uz zapajal HDMI - HDMI kabel z mojej HD5770 do TV a ziadny problem som nemal, vsetko frcalo (filmy, hry). Aky dlhy mas ten kabel ? (je kvalitny ? )
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
tak kabel k monitoru HP 1,5 m a dufam ze je dobry,ale ako pisem cez display port to ide ale cez HDMI po restarte obrazovka dead.