vyroba chladica
ide aj o to, ze ten cin funguje ako spojivo a v tomto pripade nie moc tepelne vodive a myslim si, ze ucinnejsie a aj lahsie je rozrezat stary chladic a tie su v nejakom elektro bazare za smiesnu cenu... ja len, ze ked uz prilepit (-sice neviem ako chces uchytit toho jezka) nejaky pasiv na nieco, tak nech uz aj splna svoj ucel ako najlepsie moze...no v celku zaujimavy napad, len keby nebolo toho cinu
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
OT!!Rusty napísal:2 vodnikin : Ha, niekto ma fyzikalne tabulky :o
2 matlowic : Vyrob si ich viac, a ked ta budu policajti nahanat, zacni to vyhadzovat z okna ( auta ) :o
vymazat, znicit rozpustit,uvarit, odstranit, odtrhnut, !
zabanovat, zaolejovat, zakonzervovat !
inak som uz zacal na vyrobe vacsieho chladica, mam odizolovane, vyrovnane kable. .. (a aj foto, ale nemam cas teraaz. .. )
a este: xem spravit chladic velkosti ako na GPU, aka by bola jeho idealna vyska???
Brm brm wrrrrrrrrrrr.. gotcha!..
tak teda dakujem. . ..Lacike napísal:Pre Boha CO TO JE. :8O: To snad nie.S tym akurat mozes chladit svoje vajcia. A ak sa nabuduce budes nudit tak radsej zbieraj znamky.
btw tie vylisky zo zdojov mam odlozene, te planujem vyrovnat(stock sux) a dat na pamete. . inak mohol si sa zdrzat poznamok. ..
jasne, ibaze vtedytam bol este "neon" zo zalozneho svetla ale teraz je tam normalny. ..Lacike napísal:Ved hovorim snaha sa ceni.Ked som to zbadal prvy krat,bol to sok co uz.A inac tu bednu co mas ako svoj obrazok.Ta je tvoja original.
inak este pre ostatnych opakujem, xem spravit chladic velkosti ako na GPU, aka by bola jeho idealna vyska??? pretoze vobec netusim. ..