Asus A6RP a Windows 7 ultimate

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Peter586
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Ne 25. Feb, 2007, 08:00

Asus A6RP a Windows 7 ultimate

Príspevok od používateľa Peter586 »

Zdravím vás ,mám dosť vážny problém s týmto notasom ... mal som na nom win XP a chcel som to upgradnut a win 7 ... vsetko islo uplne v pohode, vybral som disk ... (rozdelil na log. jednotky C a D, zadal hodnoty, sformatoval ... ) ... začala inštalácia klasickým spôsobom, a zrazu sa comp reštartoval a nabehla uvodna obrazovka s napisom Asus ...a ďdalej nič ... ostala tak aj po resštarte znova nabehne ta obrazovka a nič sa s tým nedá robiť ( dole su napísané ešte možnosti F2-setup a ESC -setup popup na tie však nereaguje a ak tak iba hodi na obrazovku kde vypíše hardwarove info a o tom ze je pripojene ... resp. verziu BIOSU ) prosim vás nevie mi niekto poradiť čo s tým mám robiť ??? už som z toho zúfalý . Ďakujem . :help:
Používateľov profilový obrázok
red-art
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 73
Dátum registrácie: Pi 30. Okt, 2009, 01:03
Bydlisko: Rudinská

Re: Asus A6RP a Windows 7 ultimate

Príspevok od používateľa red-art »

Ten notebook čo máš ty má aj môj brat, a má ho pekne dlho myslím že keď ho začali vyrábať nebola asi ani Vista, resp sa ešte len rozbiehala, takže to môže byť aj kompatibilitou.
"A computer is a stupid machine with the ability to do incredibly smart things, while computer programmers are smart people with the ability to do incredibly stupid things." Bill Bryson

Návrat na "Operačné Systémy"