DVB-T Slovensko
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Re: DVB-T Slovensko
LOL, ja vysielac pol km od bytu
no takze v piestanoch mi to ide cez usb dvb-t tuner, lokalita trajan, som prekvapeny ze mi to ide v betonovej dzungli, ani neviem kde je vysielac to je pravda Ale teraz mi nejde stv3 zvuk, vsade inde ide asi nejaky vypadok...obraz ide pekne ale ta kvalita som myslel ze bude lepsia...
ale postrehol som ze sa mi ten tuner zahrieva... je to normalne?:)
ale postrehol som ze sa mi ten tuner zahrieva... je to normalne?:)
nazdar,neviete mi doporucit nejaky free dvbt player? aj s navodom ako ho spravne nastavit?
v XP mam BLAZEdtv player ale v 7 mi nexcel nieco nainstalovat a je horsi obraz ako v xp:(
v XP mam BLAZEdtv player ale v 7 mi nexcel nieco nainstalovat a je horsi obraz ako v xp:(
- rimans
- Používateľ
ja pouzivam DVB Dream. Je jednoduchy a spolahlivy
mas ho aj v 7mickach?
- rimans
- Používateľ
ano - zatial som nemal problem
fayn vyskusam ho teda a porovnam kvalitu obrazu, ziadne pokrocile nastavenia si nerobil predpokladam,este ma zaujima ci sa ti tiez ten tuner zahrieva
- rimans
- Používateľ
Nie, ziadne pokrocile nastavenia pokial si dobre pamatam. No neviem co presne myslis tym zahrieva
ta usb chujovina ( rozumej prijimac ) je horuci, zda sa mi ze moc
- rimans
- Používateľ
jaj ty mas tu usb cicikovinu , no to neviem - ja mam pci mal som aj usb no ta nejak za zahadnych okolnosti zmyzla
no pci do notasu asi nenarvem
no tak ten tvoj program mi sice detekuje moju usb rachotinu ale ak ju xcem teda dat start tak zavali HW error
zistil som ze aj VLC prehrava DVB-T ale potrebujem
Transponder/multiplex frequency v Khz
a Bandwidth v Mhz
pre Bratislavu
no tak ten tvoj program mi sice detekuje moju usb rachotinu ale ak ju xcem teda dat start tak zavali HW error
zistil som ze aj VLC prehrava DVB-T ale potrebujem
Transponder/multiplex frequency v Khz
a Bandwidth v Mhz
pre Bratislavu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
USB tunery sa vzdy zahrievali. Rovnako sa zahrievaju aj tunery v PC, len tam ti to je jedno .
a tie presne frekvencie nevies nahodou? lebo z toho digimedia mi odpisali naskriptovany mail. s tym co som nechcel,tak som im vynadal,ze za co ich platia a nech si este raz precitaju otazku a neposielaju mi naskriptovane odpovede! som zvedavy ci odpisu.
ak ma niekto zaujem tak to dam aj sem
Bratislava Kamzík, 66.kanal, Vertikal, frekvencia 834,00 MHz, bandwidth 8 MHz
ak ma niekto zaujem tak to dam aj sem
Bratislava Kamzík, 66.kanal, Vertikal, frekvencia 834,00 MHz, bandwidth 8 MHz
Skus ProgDVB 6.zwARO napísal:nazdar,neviete mi doporucit nejaky free dvbt player? aj s navodom ako ho spravne nastavit?
- .:Rytmus:.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Jan, 2010, 22:56
Mne sa zahrieva AVerTV karta 34mm.. ozaj ak som odkloneny od vysielaca, lokalita ruzinov, indor antena mala, to vadi, pojde mi to? Lebo pocas pilot testovania to neslo teraz zvysili vykon, tak ako to bude? Inak ten ProgDVB je dobry? Ja pouzivam AVerTV pribaleny a na zaciatku dost nacitava...