Na overclock.net su porovnania VaporX a V2 a podla nich ma V2 nizsie teploty a je tichsia http://www.overclock.net/ati/651602-con ... adeon.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tu je moj vypis z GPU-Z

ten datum nieje vyrobny datum, ale datum vydania grafik. Mam tu referencnu s chladicom na cele PCB, rovnaky zdroj a nic mi nepiska na grafike, len trochu cievky okolo procaku pri zatazi. Tie V2 verzie su lepsie, ako si pisal tichsie, nizsie teploty a maju vyssi OC potencial hlavne jadro. Vapor-X je vlastne ta prva HD5770, co ma ten chladic na cele PCB len je tam pouzity iny chladic.Eizo napísal:Zdravim Vas dnes mi prisla Sapphire ati radeon HD 5770 Vapor X 1163-00-20R. A mam takyt problem v zatazi a v 3d zacne karta divne piskat nieje to ventilatorom ale ide to odniekal s karty.Ako nahle prejdem s 3d na 2d z hry do windows prestane piskat a pri prehravani videa tiez nepiska.A z tichosti chladenia tiez niesom nadseny. Nahral som aj bios ktory mal vyrobca na stranke ale problem stale pretrvava. Zdroj je enermax modu 82+ 425W. Ten si myslim by to mal utiahnut. Zostava je Phenom II X3, Asus M3A78-EM, 2x2Gb Adata Extreme Editon 800Mhz, Hdd Samsung HD103UJ 1T. TU je aj vypis z GPU-Z. S GpuZ videit ze karta bola vyrobena v oktobri 2009. Tak neviem ci mam kartu vratit a kupit novsiu reviziu s Vapor X 11163-05-20R alebo 21163-10-20R bez Vapor a dat tam Accelero S1 alebo este tato verzia 11163-02-20R ktora ma 2 heatpipe a chladic heatpipe na celu dlzku PCB. Vsetky menovane karty su od sapphire.
Na overclock.net su porovnania VaporX a V2 a podla nich ma V2 nizsie teploty a je tichsia http://www.overclock.net/ati/651602-con ... adeon.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prisla, predpokladam teda, ze objednaval cez internet a nekupoval to v kamennom obchode. Zo zakona ma narok na vratenie neposkodeneho a riadne zabaleneho tovaru do 7 dni od prevzatia, pri objednavke cez net (v cechach je to myslim 14 dni), aj keby to osobne prevzal na pobocke (Alzy napr.).Eizo napísal:Zdravim Vas dnes mi prisla Sapphire ati radeon HD 5770 Vapor X 1163-00-20R.
podla mna je to blbost...momentalne mam 4850 Toxic od Sapphire a v 3D piska, predtym som mal GTX260 od Asus a v 3D piskala, kamos ma 4850 od Sapphiru a nepiska = zalezi kus od kusu a keci typu prejdite na geforce su blbostEizo napísal:Dnes som volal do obchodu (datacom ke) odkial som kupil kartu a ich technik mi povedal ze vacsina radeonov 5000 a 4000 rady v zatazi piska ze uz stym mal skusenost.Bud si nechat piskajuci radeon alebo prejst na geforce.Tak teraz neviem ci ma technik chcel len odbit alebo je to naozaj tak.