Vancouver 2010

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
miso2911
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Sep, 2008, 23:10

Re: Vancouver 2010

Príspevok od používateľa miso2911 »

nechapem tych akoze "fanusikov" co tu davaju vysledky ze cesi vyhraju 7:3 ci kolko alebo ze uz par rokov od nich nic necakam a proste stale take nazory, ze to fakt len slovaci su taki fanuskovia, tuto vlastnost podla mna ziadny iny narod nema v tak hojnom pocte...ostatne staty ten sport proste spoji a fandia aj ked sa dari aj ked sa nedari a nie este ze polka slovakov odpisuje nasich hracov este pred zapasom ...ok prehrali sme ale boli sme lepsi mali sme smolu...trafili sme tycku oni z protiutoku gol, dali gol 2 sekudny pred koncom tretiny, rozhodca piskal v nas neprospech vo viacerych pripadoch, v tretej tretine cesi vôbec nestrielali my hej a gol sme nedali...takze nehovorte mi ze sme to zase posrali, ze zase sme hrali zle a neviem ake veci. ked neverite nasim hokejistom tak to ani nekukajte a ani to nekomentujte aspon sa nenaserem vzdy ked si precitam take kraviny co tu ludia pisu, nie len tu ale vsade...proste ja verim nasim vzdy, a vzdy si prajem aby vyhrali aj ked sa nedari a nie len vtedy ked sme vo finale MS alebo kde...
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

dobra rada...necitaj
a uvezpecujem ta ze taki vymetenci su vsade
ale na svk je ich ovela viac vidno lebo normalny clovek take nieco nenapise
staci sa kuknut co sme zvolili do parlamentu a pochopis sam
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
miso2911
Používateľ
Používateľ

proste ma len sere ze ked prehrame tak vsetci pi*uju ale ked vyhrame tak sme zrazu vsetci aky super fanusikovia...ja fandim a verim nasim proste vzdy lebo som slovak a nie preto lebo prave teraz vyhravame...to iste bolo aj pri futbale ked sme prehrali doma so slovincami mozno 15% slovakov v diskusiach verilo ze vyhrame v polsku ostatni nas uz hned zatracovali a hovorili ze na to nemame a nevim ake kraviny tak nechapem takych ludi naco to vôbec kukaju ten sport ked fandia len ked sa zadari
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
qq6600
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08

Príspevok od používateľa qq6600 »

suhlasim s misom...
A tych pseudo fanusikov by som najradsej niekde poslal... :furious:

//Pali Hurajt nadherne 5.miesto na 20km
yahooo :bier:
Naposledy upravil/-a qq6600 v Pi 19. Feb, 2010, 01:11, upravené celkom 1 krát.
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Ono ja sa priznám, nezaujíma ma už hokej a ani teoreticky žiadny šport. Ak môžem, rád si ho pozriem, ale žeby som mal sa nejako nervovať, to už nie...
Môj názor na to je taký, že už tp nie je to, čo bývalo ( zlaý rok 2002 ) . Vtedy, keď bol hokej, na námestí bolo 10 ľudí dokopy. Každý povzbudzoval atď. Teraz? keby nebola v krčme telka( no teda aj kus doma) , tak ani poriadne neviem, že čo sa deje.....
Len ma zaráža jedna vec. Podľa mňa minimálne 1/3 ľudí pozerá hokej len preto, lebo to pozerajú ostatní.
Ďalšia veľká časť pozerá hokej len vtedy, ak je to niečo také, ako teraz ( teda ZOH / MS ), inokedy veľmi ani nezakopnú o
daný šport.
A tak isto, akí ľudia trénuju. Dnes sa mi stala taká príhoda:
Bol som s malým bratom na lyžovačke a takí malí tam mali tréning a si spravili *slalom* na kopci.
Brat si to chcel vyskúšať ( ono tú dráhu by som krajšiu z konárikov poskladal, ako to čudo, čo tam dali oni, ledva to bolo vidieť ) a tak sa spustil po tej dráhe, avšak vošiel do nej asi v polovici. Vtedy sa zhora spustil nejaký malý, ktorý mal tréning a môjho brata dobehol a teda aj predbehol. Jeho tréner nabehol a tak ziapal na brata, že som ho až z diaľky počul, ak by som neprišiel za nimi, tak ziape naňho asi hodinu. Čo tým chcel básnik povedať? Že takíto majú pracovať s malými deťmi, keď ich vynervuje aj takáto maličkosť ? Potom to aj tak vyzerá...
miso2911
Používateľ
Používateľ

hurajt bol priebezne 5. a na 5. aj skoncil :D
qq6600
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08

Príspevok od používateľa qq6600 »

Som sa trocha splietol :D
ale vynikajuci vysledok,skoda toho jedneho tercika :smutny:
yesper
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41

Príspevok od používateľa yesper »

Krutibrko: Nevravim, ze trener mal vrieskat, ale mal pravdu. Ak by sa tvojmu bratovi nieco stalo, zasa by bol zly on?
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

yesper: Ono ja viem, že spravil aj chybu brat, ale keď nejaký doslova debil začne ziapať na 8 ročné cudzie decko, tak ´dakujem pekne.
Ďalšia vec je tá, že to nie je ich svah.
Pokiaľ viem, tak zodpovedný je ten, kto je na svahu vyššie.
A tam by sa mu teoreticky nič nestalo, ono ten ich slalom, to boli také rúrky možno 3cm vysoké ( ak to boli rúrky, vyzeralo to veĺmi ohybne )
scpeter1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa scpeter1 »

Stale prehravame 0:1....... :cry:

EDIT:No po najazdoch 1:2......Demitra je Demitra..... :cool: yahooo
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33

Príspevok od používateľa Bamma_boy »

Nádhera..pekne sme ich zdolali, no nemať Haláka tak nemáme šancu. :cool:
Na začiatok som sa pozeral z istotou, že to bude tesné ale šťastie nám nedopraje výhru, v 3 tretine už som veril tomu, že to tam máme, aj keď tie sn boli tesné... ;)

P.S. Halák tie puky chytá asi so zavretými očami, keď to takto vychytal..nevidel na pol metra pred seba a zrazu DRB a puk v lapačke.. yahooo
Naposledy upravil/-a Bamma_boy v Pi 19. Feb, 2010, 09:51, upravené celkom 1 krát.
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

- Gratulujem!
- uff, bol to teda riadny nervak!!!!
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
yesper
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41

Príspevok od používateľa yesper »

Halak je fakt brutalny a Demitrov najazd no po.... :-)
miso2911
Používateľ
Používateľ

to akoze preco ste zmazali prispevok?
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

pekne,nervy ako volakedy :good: ..sice len audio..na FF mi nejak nevedl ist live prenos STV a ieplorer som nevedel najst :D

Návrat na "Debata o všetkom"