Vitaj v klube... Mam rovnaku kartu a rovnaky problem,len s tym ze mne obrazovka uplne stmavne.Niekedy sa PC resetne a niekedy musim urobit tvrdy reset sam.Riesil som to jedneho casu na vsetkych dostupnych forach ale na nic som neprisiel.Rovnake problemy maju aj dalsi majitelia tejto karty. D601-znamena-Kriticka chyba napajania jadra,ale co presne si pani z Asusu pod tym predstavuju netusim,lebo nie je to zdrojom.Mal som 500 w forton a robilo to,teraz mam 625w Enermax a robi to tiez.Podla mna sa prehrievaju napatove regulatory.Na karte mam accelero twin turbo a jadro,pamate,aj shadre maju priam ukazkove teploty.Neprekracuju 60 stupnov v zatazi,ale ked som zmeral laserovym teplomerom teplotu regulatorov tak tam je hned po zapnuti PC teplota okolo 75 stupnov.Ten heatsink co je na karte tu cast nema sancu uchladit.Vymena za iny bohuzial nehrozi,lebo je tam malo miesta a ten heatsink je este aj sproste tvarovany oproti inym 4870-kam,takze tam ziadny iny nedostanem.Urobil som taku vec ze som ho dal dole.Odlepil som teplovodivu pasku ktora absolutne nepriliehala.Napchal som tam poriadne nevodivej teplovodivej pasty.Asi mesiac isla karta bez problemov.Ani jeden pad,ale zrejme pasta uschla a pred par tyzdnami mi karta zacala v zatazi padat opat.Mas dve moznosti.Prva a najucinnejsia je znizit rozlisenie hier.Ja som sa musel uspokojit s 1280x1024.Vyssie ma karta nepusti

potom uz pada.Druha vec je kartu podtaktovat.Ja ju mam na jadre na 740 MHZ namiesto povodnych 750,ale vravim musim hrat na nizkych rozliseniach.Inak ti pomoct neviem...ani sebe.Tu mas popisane co znamenaju diody na karte
HD4870 LEDs
D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault
D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed
D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed
D601 - Red LED On, shows critical Core power fault
este dodam,ze s reklamaciou by si asi nepochodil,lebo je to chyba velmi tazko dokazatelna,ale aspon skusit by si to urcite mal.Ja som vymenil na karte chladenie takze o zaruku som prisiel.