AMD Phenom II/Athlon II - zoznam OC a odomykania jadier
Re: AMD Phenom II/Athlon II - zoznam OC a odomykania jadier
Velmi zvlastny batch, asi jeden z poslednych, co boli v predaji.
Caute takze:
Athlon II X3 425 - rana - 0939APMW odomknuty na phenom x4 B25 s L3 nestabilne
a stabilne len ako 3 core s L3
Athlon II X3 425 - rana - 0939APMW odomknuty na phenom x4 B25 s L3 nestabilne
a stabilne len ako 3 core s L3
Galaxy S9+
UZ by to chcelo aktualizovat zoznam
http://www.pretaktovanie.sk/obr/proceso ... _table.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Gudas (len ja sa pisem s malym "a" ale nevadi )
Spoiler: ukázať
Všetkých píšem s veľkým začiatočným písmenom, Word to opravuje automaticky, a ja nemám toľko času aby som opravoval ešte aj také absolútne nepodstatné detaily
...ale ak to vadí, ty budeš malý
...ale ak to vadí, ty budeš malý
Sak mne to nevadi ja len tak
Spoiler: ukázať
Cau mam Phenom II X2 545 a odomkol som vsetky jadra ale ked napr: spustim video alebo nejaky flash mi bezi na stranke tak prehliadac mi spadne a na videu to zrni take varebne male kococky skor ako sum je to cim to je hry sa daju hrat na nom normalne.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Nov, 2009, 21:14
skus stabilitu napr v OCCT aspom na 30 minut
Skusal som cca 20 min v programe LinX ked som mal X4 tak pc zamrzol ale ked som mal X3 to je jedno aku som mal kobinaciu jadier ci 0 1 2 alebo 0 1 3 islo to v pohode 20 min cpu bol vytazeny na 100% nechapem preco mi pri videach robi tie kocky pridam obrazok.
http://img189.imageshack.us/img189/527/84124546.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/527/84124546.jpg
CPU:Athlon X3 425 / ADX 425 WFK32GI /
takt: 2700MHz, 1,4V
batch: CACYC AC 0939FPMW
MB: Gigabyte GA MA790X-UD4, bios: F7b
odomknutie: úspešné funguje aj L3
OC som nemal čas vyskúšať. Na defaulte sa zdá všetko stabilné (skúšal som nejaké hry aj everest test stability asi polhodinku.)
screen sem:
takt: 2700MHz, 1,4V
batch: CACYC AC 0939FPMW
MB: Gigabyte GA MA790X-UD4, bios: F7b
odomknutie: úspešné funguje aj L3
OC som nemal čas vyskúšať. Na defaulte sa zdá všetko stabilné (skúšal som nejaké hry aj everest test stability asi polhodinku.)
screen sem:
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Robour, vitaj v klube, 425ky to válajú jedna radosť, takisto mám CACYC označenie...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
To napájanie mohlo byť trocha menšie. Default 1.4V mám asi iba ja. Skúsim sa pobaviť cez víkend. OC som chvíľku testol. 3500Mhz to dalo bez zvýšenia šťavy (1.4V). Uvidím neskôr -nech sa zabehá.
bull30, tema ma nazov: "zoznam OC a odomykania jadier", takze si OT, pokial nepostnes batch svojho cpu...
Co sa tyka tvojho problemu, nemyslim, ze to je jednym z jadier, ked 3 akekolvek funguju ok. Mozno stupne teplota cpu, alebo potrebuje trosku zvysit napatie, lebo v zatazi pri styroch jadrach viac klesne Vcore. Tiez mozes skusit pridat volty NB-core a chipsetu. Neviem aku mas zostavu, ci mas integrovanu grafu atd... Mne napr. bolo treba pridat 0,10V chipsetu (int.GPU), lebo doska vsetky napatia undervoltuje.
Moc malo si napisal, aby sa to nejako riesilo a pises do zlej temy. Odporucam ti zalozit si vlastnu temu s presnym popisom celej zostavy a tam pokracovat.
Co sa tyka tvojho problemu, nemyslim, ze to je jednym z jadier, ked 3 akekolvek funguju ok. Mozno stupne teplota cpu, alebo potrebuje trosku zvysit napatie, lebo v zatazi pri styroch jadrach viac klesne Vcore. Tiez mozes skusit pridat volty NB-core a chipsetu. Neviem aku mas zostavu, ci mas integrovanu grafu atd... Mne napr. bolo treba pridat 0,10V chipsetu (int.GPU), lebo doska vsetky napatia undervoltuje.
Moc malo si napisal, aby sa to nejako riesilo a pises do zlej temy. Odporucam ti zalozit si vlastnu temu s presnym popisom celej zostavy a tam pokracovat.