AMD/ATi Radeon HD 5870 a 5850
- Julius
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Jan, 2009, 19:28
Re: AMD/ATi Radeon HD 5870 a 5850
Nereferenčné HD5850 TOXiC & Vapor-X s rovnakým COOLerom, ale na odlišných taktoch.
(non-reference blue PCB and factory overclock)
"Jedovatá" je na frekvenciách 765/4500MHz 1GB GDDR5 (264.88 €)
"Para-X" zasa na 735/4200MHz 1GB GDDR5 (251.08 €)
Chladič s technológiuu Vapor-X má byť o 15°C chladnejší a o 10dBA tichší ako referenčný .
...link
CASE: CoolerMaster Centurion 534 Lite S Window, MB: MSi 770-C45 + EVERCOOL Serpent NCA-610EA, CPU: AMD Phenom II X4 B45@3,1GHz + CM Hyper TX3, RAM: 2x2GB Kingston DDR3 1333 Cl9, VGA: Sapphire HD5770 512MB@900/1250MHz, HDD: WD 3200 AAKS, Samsung SP F3 1TB, PSU: Seasonic SS400ET 80+, LCD: LG Flatron W2242PM, KEY: Steelseries MERC Stealth, MOUSE: Gigabyte m6980 mPAD: CM Storm HS-M Battle SSK
dneska umrela moja MSI 5850 OC
a bola este taka mlada
mala asi tyzden
chuda ....
a bola este taka mlada
mala asi tyzden
chuda ....
Spoiler: ukázať
jaj tak to keby som vedel
konecne dosla nova skrinka, vsetko som do nej pracne naskladal
spustil, pekne to nabehlo, nainstaloval som nove drivery, restart, ok
odbehol som do kuchyne po zradlo
vratim sa a na monitore TMA
a uz sa nerozbehla
pocul som ako mi to loguje do winu ale obraz nebol
ach jo
konecne dosla nova skrinka, vsetko som do nej pracne naskladal
spustil, pekne to nabehlo, nainstaloval som nove drivery, restart, ok
odbehol som do kuchyne po zradlo
vratim sa a na monitore TMA
a uz sa nerozbehla
pocul som ako mi to loguje do winu ale obraz nebol
ach jo
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
uprimnu sustrast...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
mala len 7
zomrela tak mlada
kua a este mi povedali ze mi to nemozu zobrat ako DOA lebo MSI ma doa len do 7 dni a nakupovane to bolo pred 9 dnami kua
som zvedavy kolko budem muset cakat
zomrela tak mlada
kua a este mi povedali ze mi to nemozu zobrat ako DOA lebo MSI ma doa len do 7 dni a nakupovane to bolo pred 9 dnami kua
fu tak to ti nejako rychlo odisla...cakat asi ako vacsina obchodov ked maju do 30dni vyrozumenie o reklamacii a potom dokym poslu novy kusscarinko napísal: mala len 7
zomrela tak mlada
hh len vacsina su MO ale ja objednavam cez VO ale tak zase viem si vybavit ze
sak od coho som reklamacny pracovnik ze
v ktorom VO robis?:) popripade SSscarinko napísal:hh len vacsina su MO ale ja objednavam cez VO ale tak zase viem si vybavit ze
zdar. mam taky problem na 5850 xfx.ked pustim napriklad Aliens Vs Predator pod DX10 tak ide vsetko ako ma,ale ako nahle to prepem do DX11 tak menu este ide ale po loade di hry ma to hned vyhodi do WIN a to sa mi stalo aj pri hre Dirt 2 a ma to este nejake defekty ako napriklad niekedy sa mi zvecsi miska alebo ked kukam YOUTUBE nejake vydeo a chcem ho prepnut na celu obrazovku tak mi ako keby stuhne(ide ale straaaaaaaaasne pomali) a robi mi to aj pri viacerich ovladacoch a aj pri Catalyst_9.12_Hotfix_Win7.
vopred dakujem za rady
vopred dakujem za rady
Čau Denis
Skús nové drivery 10.2:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Tiež skús aktualizovať Adobe Flash:
http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=DXLUJ" onclick="window.open(this.href);return false;
Skús nové drivery 10.2:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Tiež skús aktualizovať Adobe Flash:
http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=DXLUJ" onclick="window.open(this.href);return false;
zdar Gudas
Nainstaloval som co si mi povedal a este horsie teras ma to v Aliens Vs Predator DX11 nepustilo ani do menu hned mi zamrzlo a musel som tvrdo resetovat PC
Nainstaloval som co si mi povedal a este horsie teras ma to v Aliens Vs Predator DX11 nepustilo ani do menu hned mi zamrzlo a musel som tvrdo resetovat PC
Hmm, asi by to chcelo otestovať kartu inde. Ak budeš mať cestu okolo, zastav sa.
Dovtedy - má niekto nejaké iné nápady?
Dovtedy - má niekto nejaké iné nápady?
ok este ze sme s tej istej dediny