Problem z PC
Problem z PC
Mam problem z PC,zapnem ho všetko naskoči dobre, ale keď kliknem na Tento počitač alebo na hociktoru ikonu tak vôbec mi to neotvori nereaguje.Ako keby bol zablokovaný alebo čo neviem.Môžťe niekto poradiť.
Re: Problem z PC
myska v poriadku?
a ak ano aky operacny system pouzivas a reaguje pocitac vobec na nieco?
o 100€ ze nacvala mi*so a napise: "dajte tu log z..."
edit killswitch: laskavo si to podpichovanie inych uzivatelov nechaj pre seba. nikto na to nie je zvedavy. a to plati aj pre ostatnych!
a ak ano aky operacny system pouzivas a reaguje pocitac vobec na nieco?
o 100€ ze nacvala mi*so a napise: "dajte tu log z..."
edit killswitch: laskavo si to podpichovanie inych uzivatelov nechaj pre seba. nikto na to nie je zvedavy. a to plati aj pre ostatnych!
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Z tade stiahneš program: http://images.malwareremoval.com/random/RSIT.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvoríš. Vyskočí okno. Dáš Continue. Potom chvíľu počkáš a dáš accept. Potom znova takú minútu počkáš a skopíruješ sem celý obsah okna log.txt ktoré vyskočí. Ak nevyskočí nájdeš ho tu: : C:\rsit\log.txt
Čo do mňa furt narážate. A pritom tá tvoja rada je "super"!
Ja sa smažím pomôcť čo sa o tvojej rade povedať nedá.
Otvoríš. Vyskočí okno. Dáš Continue. Potom chvíľu počkáš a dáš accept. Potom znova takú minútu počkáš a skopíruješ sem celý obsah okna log.txt ktoré vyskočí. Ak nevyskočí nájdeš ho tu: : C:\rsit\log.txt
Čo do mňa furt narážate. A pritom tá tvoja rada je "super"!
Ja sa smažím pomôcť čo sa o tvojej rade povedať nedá.
Naposledy upravil/-a mi*so v Ut 23. Feb, 2010, 18:06, upravené celkom 1 krát.
no vies, ono uz som vela krat "opravoval pokazene pocitace" typu: vypnuty zdroj, odpojena mys, zmenene prihlasovacie udaje na net....
Pritom kto kazdy dnes sadne za pocitac a co s nim stvara, sa niekedy treba fakt zamerat na uplne sprostosti... Nie kazdy sa totiz do pocitacov vyzna.
Skoda len ze nenapisal, ci sa klavesnicou do priecinkov dostane... Ak ma pokazene/odlomene mysitko (co sa pouzivanim moze stat) tak sa fakt do "ikonky" nedostane. A to rsit neodhali....
Pritom kto kazdy dnes sadne za pocitac a co s nim stvara, sa niekedy treba fakt zamerat na uplne sprostosti... Nie kazdy sa totiz do pocitacov vyzna.
Skoda len ze nenapisal, ci sa klavesnicou do priecinkov dostane... Ak ma pokazene/odlomene mysitko (co sa pouzivanim moze stat) tak sa fakt do "ikonky" nedostane. A to rsit neodhali....
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Ale toto môže spôsobovať aj vírus. Takže poprosím o ten log.
M*so, ty si teda génius! Ako si myslíš, že spustí ten tvoj superlogprogram, keď mu nejde myška?
Naozaj by som poskúšal či je kábel v poriadku, či je zapnutá, prípadne skúsil dnu strčiť druhú myšku, keď je to PS2, tak USB, keď USB, tak PS2, môže byť niečo aj so základovkou, prípadne skúsil USBmyš strčiť do iného USBslotu, ak nič nepomôže, tak skús spustiť v núdzovom režime a ak je myška bezdrôtová, skontroluj baterky, prípadne ak máš niečo elektrické(napr. lampu) vedľa myšky alebo počítača, tak ju skús vytiahnuť z elektriky, tá môže vyrušiť signál z myšky.
Ak nepomože, tak už iba reinstall...
Naozaj by som poskúšal či je kábel v poriadku, či je zapnutá, prípadne skúsil dnu strčiť druhú myšku, keď je to PS2, tak USB, keď USB, tak PS2, môže byť niečo aj so základovkou, prípadne skúsil USBmyš strčiť do iného USBslotu, ak nič nepomôže, tak skús spustiť v núdzovom režime a ak je myška bezdrôtová, skontroluj baterky, prípadne ak máš niečo elektrické(napr. lampu) vedľa myšky alebo počítača, tak ju skús vytiahnuť z elektriky, tá môže vyrušiť signál z myšky.
Ak nepomože, tak už iba reinstall...
We'll bang, ok?
ale tu nikto nevravi o tom ze ma nefunkcnu mouse ... ci ?!
Mylim ze pomoze ten log. (pravdepodobne to bude asi neaky virus ako bolo spomenute uz vyssie.)
Mylim ze pomoze ten log. (pravdepodobne to bude asi neaky virus ako bolo spomenute uz vyssie.)
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ved to sa snažím im natrepať do hlavy.
Fester182 napísal:ale tu nikto nevravi o tom ze ma nefunkcnu mouse ... ci ?!
Keď sa mu nedá otvoriť tento počítač ani nič iné, neotvorí USBčko s RSIT, nedá sem log, teda všetko to mi*sove logaritmovanie je mu na jedno veľké hnedé klbko veveričiek... Osobne by som vyskúšal zapnúť v núdzovom režime, ak nepôjde a myška je v poriadku, tak už iba preinštalovať systém.hudacek napísal:keď kliknem na Tento počitač alebo na hociktoru ikonu tak vôbec mi to neotvori nereaguje
We'll bang, ok?
sice neviem jak sa spusta RIST ale pocitac ide ovladat aj klavesnicou sice je to trochu obtiazne ale da sa
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Otvoríš exe súbor a je spustení.
Mal som podobný problém tiež mi naštartovaní PC zamrzol a ani som nestihol nič spraviť . Na koniec som zistil, že mi to robil Speedfan, ktorý som mal nakonfigurovaný na spustenie po štarte systému. Keď som ho pustil neskor počítač v pohode bežal, ale sa spustil hneď po štarte OS tak počítač zamrzol. Hovorím to preto, že je možne že ti také to zamrznutie robí aj nejaký program. Preto by som skúsil buď núdzový režim, alebo spustil System Configuration (msconfig) a vypol všetky programi po spustení systému. Potom by som ich pomalí zapínal a nakoniec by som prišiel nato, ktorý z nich ma potýčky zo zákonom .
Podotýkam, že napísal, že keď klikne na hoci akú ikonu tak mu PC nereaguje ....čo znamená, že jemu mys nefunguje až po tom kliknutí na ikonu. Takže zle zastrčený konektor od misy môžte vylúčiť.
Podotýkam, že napísal, že keď klikne na hoci akú ikonu tak mu PC nereaguje ....čo znamená, že jemu mys nefunguje až po tom kliknutí na ikonu. Takže zle zastrčený konektor od misy môžte vylúčiť.
nemohol si niekto z teba urobit srandu a urobil screenshot plochy, potom ten screen dal ako pozadie a vypol zobrazovanie ikon?
Spoiler: ukázať