Potrebujem wifi router k netbooku a mobilu.
Mam opticke pripojenie tak by som uvital nejaky rychlejsi.
cena: 30€ max
ochranu aby mal aby mi nesurfoval na wifi niekto iny.
aby sa dal vypnut a aby mohol ist nezavisle od toho ci je zapnuty pocitac.
A toto neviem ci sa da : chcel by som mat pocitac napojeny len cez kabel aby internet nesiel do stolneho cez router a router aby len siril wifi po byte slo by to? ak ano ktory odporucate?
dakujem
ROUTER
Re: ROUTER
cize ty chces aby ti kable od netu isiel rovno do pc? Na kieho oneho ti je potom router?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
Nie myslel som nieco co uz viem ze sa neda.
Teda potrebujem router ktory spusti IPTV sluzbu ktoru poskytuje moj poskytovatel netu. Ide mi o N standart hlavne aby bol rychly a neobmedzoval ma.
Teda potrebujem router ktory spusti IPTV sluzbu ktoru poskytuje moj poskytovatel netu. Ide mi o N standart hlavne aby bol rychly a neobmedzoval ma.
ahm, router ktory spusti IPTV? wtf? no neviem jak ty ale ja mam doma 2 zasuvky, jedna je na net a jedna ide do IPTV set top boxu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
router musi podporovat MULTICAST alebo IGMP protokol alebo IGMP PROXY... - alebo jednoduchsie povedane - rozoznavat IGMP pakety a spravne ich smerovat...
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ja som kupil Netgear WNR3500L
ma to 64 MB RAM, 8MB Flash, mam tam 512MB usb kluc ako rozsirenie systemovej particie
jo a mam tam DD-WRT
multicast pekne ide pozerat cez VLC
takmer cokolvek dostatocne rychle s dd-wrt to dokaze, ale do 30€ asi nic moc imho
ma to 64 MB RAM, 8MB Flash, mam tam 512MB usb kluc ako rozsirenie systemovej particie
jo a mam tam DD-WRT
multicast pekne ide pozerat cez VLC
takmer cokolvek dostatocne rychle s dd-wrt to dokaze, ale do 30€ asi nic moc imho
...
Ja používam vynikajúci router Netgear JWNR2000 http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 000-100PES a v pohodičke mi ide iptv aj po wi-fi v Hdčku
Čaute, čo googlim tak aj tento router podporuje telku od antiku a už aj od pomaranča http://www.pcmaster.sk/shopping/product ... =mRT-N10vC