Wifi z kaviarne
- stefan-s
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 28. Feb, 2010, 12:14
Wifi z kaviarne
Ahojte, chytám pomocou notebooku free wifi pripojenie z neďalekej kaviarne, ale len jednu paličku signálu. Ak sa skúsim pripojiť na internet tak ma nepripojí. Neviete v čom je problém? Je to slabým signálom?
Re: Wifi z kaviarne
Odpovedal si si sám
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
- stefan-s
- Nový používateľ
Už som našiel miesto a polohu, kde chytím dve paličky, no stále ma nechce pripojiť. Neviem v čom je problém.
- stefan-s
- Nový používateľ
Ja chytám ten signál na notebooku prostredníctvom wifi. Tak ty myslíš anténu zabudovanú v notebooku? Tak to neviem aký má výkon, kde si to môžem zistiť?galen napísal:a tvoja antena ma dostatocny vysielaci vykon ?
pozri manual od notebooku
fakt, ze ty vidis cudziu antenu neznamena, ze tvoja antena ma dostatocny vykon na to, aby na nu dosvietila ...
a bohuzial na komunikaciu je treba aby zroj videl ciel, a samozrejme aj opacne ...
a bez toho, aby si mal pristup k tej druhej antene to asi tazko overis
fakt, ze ty vidis cudziu antenu neznamena, ze tvoja antena ma dostatocny vykon na to, aby na nu dosvietila ...
a bohuzial na komunikaciu je treba aby zroj videl ciel, a samozrejme aj opacne ...
a bez toho, aby si mal pristup k tej druhej antene to asi tazko overis
lava, prava, lava, prava ...
- stefan-s
- Nový používateľ
Mám notebook HP 6735s, ale žiadny manuál k tomu. Je na to nejaký program?
ano
firmware APcka, na ktore sa pripajas
bud ta vidi, alebo ta nevidi
firmware APcka, na ktore sa pripajas
bud ta vidi, alebo ta nevidi
lava, prava, lava, prava ...
Mám rovnaký notebook. Wi-Fi nechytím 15 metrov od Wi-Fi routru bez okien, dverí... Skôr by som videl chybu v ňom.
15m? ja chytim signal z mojho routera na mobil (vid podpis) ked vonku vencim psa a to byvam na druhom poschodi, signal ide cez 2 steny a este cez cestu (cca takych 25m som od routera)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
takze som robil mensi test. vyhodil som antenku od routru a skusal telefonom merat signal. byvam na tretiom poschodi a cuduj sa svetu ze pred barakom som mal este stale signal. takze mi*so mas chybu medzi klavesnicou a stolickou, alebo mas super cool router. ohladom tej kaviarne. skus pouzit aj nieco ine ako default windows manager na wifi. ten nevie co so sebou. najlepsie nieco podla tvojej wifi karty.
vsetko mi je jedno
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
vsak zober notebook priamo do kaviarne a tam to vyskusajstefan-s napísal:Ahojte, chytám pomocou notebooku free wifi pripojenie z neďalekej kaviarne, ale len jednu paličku signálu. Ak sa skúsim pripojiť na internet tak ma nepripojí. Neviete v čom je problém? Je to slabým signálom?