vcera sa mi dostal do ruk ntb dell d600. Je to starotina a malo to blby disk. Hodim do hd tune a pozrite aky pekny obrazok to spravilo
myslim ze by sa to dalo povazovat za moderne umenie:)
Pekne rovnomerne poskodenie Kolegova teoria je pravdepodobne na mieste.Prejdi okolo neho este raz magnetom a spusti znova test,mozno tam bude teraz daky piccaso
A ked sme uz pri tom,chlapi ked skladate/rozoberate/cistite pc.dajte si pozor aby ste nemali disk polozeny blizko reproduktorov,telefonov a podobne.lebo ked ten telefon zazvoni...
a faradayova klietka ti niečo hovorí? očividne nie, a bol by som zvedavý aké magnetické pole vydáva telefón, naozaj, že sa mi oňho ešte nič kovové neprichytilo...
Snake napísal:a faradayova klietka ti niečo hovorí? očividne nie, a bol by som zvedavý aké magnetické pole vydáva telefón, naozaj, že sa mi oňho ešte nič kovové neprichytilo...
Elektromagneticke vlnenie a elektromagneticka indukcia ti nic nehovori?A v neposlednom rade staticka elektrina.Ja som poskladal uz stovky pocitacov a stovky rozobral a videl som vela diskov,poskodenych tym ze sa povalovali na koberci a podobne.
A vraj ake magneicke pole vydava telefon.To ze sa ti nic neprichiti o nieco znamena podla teba ze tam nieje ziadne pole? kolko mas rokov? 17 a vraj moderator a nic nevie.Si prestuduj princip fungovania telefonov,ako mobilnych tak aj klasickych.V kazdom z nich je aspon jeden trvaly magnet a dalsie suciastky ktore produkuju elektromagneticke pole za urcitych podmienok.A ked s itak fandis zober si daky magnet a priloz si ho na disk a hlavne na SSD disk ty amater.
Broslowski napísal:Absolutne nic nehrozi ked sme pri tom reproduktori su tienene aby nevadili ani obrazovkam typu CRT
K teme...
To by mohol byt novy umelecky smer: HDTUNEizmus
Dalsia hovadina.Rozober lacne repraky od logitechu a podobne alebo genius a ukaz mi tam to tvoje tienenie.Vy mate co za skoly tu chalani?
vy ste kucahri a automechanici ci co.
Tienenie som videl jednine v bedniach od jamo,ale to su bedne inej kategorie.