BSOD
Re: BSOD
Áno, v záruke je (majú mesiac aj s cestou...). Dúfam, že to nebude krkolomná reklamácia, kupoval som to v Madcompe... Nenapadá ťa ale prečo musí PC vychladnúť a tento problém sa vyskytne až po tejto odmlke, tých 14, 15 hodín? Mne to stále nedáva zmysel. Poukazuje mi to na to, že chyba bude ešte niekde inde... Nijaký nápad?
Btw. môže byť, že Memtest tú pamäť prebehol a nenašiel chybu? Viem, že nič nie je 100%-né, no predsa...
Btw. môže byť, že Memtest tú pamäť prebehol a nenašiel chybu? Viem, že nič nie je 100%-né, no predsa...
ani mne to velmi zmysel nedava, ale to som si uz zvykol.. niekedy pri HW nieco blbne a nezistis preco.
ramka je tiez len plosak s par cipmi na ktorom je nahodeny chladic - a ako kazda elektrotechnicka suciastka sa moze nieco pokazit (u teba uz pri vyrobe) -
mozno nejaky studeny spoj alebo nieco podobne (mohol by si skusit http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 68&t=59168" onclick="window.open(this.href);return false; ,.......... ale nie normalne to reklamuj..)
memtest pustas z nejakeho media pri boote? mohol by si skusit ho pustit po tych 15 hodinach rovno - co to da
na reklamaciu vsak odnes obe moduly (asi si ich aj kupoval ako par) aby ti to zobrali
ramka je tiez len plosak s par cipmi na ktorom je nahodeny chladic - a ako kazda elektrotechnicka suciastka sa moze nieco pokazit (u teba uz pri vyrobe) -
mozno nejaky studeny spoj alebo nieco podobne (mohol by si skusit http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 68&t=59168" onclick="window.open(this.href);return false; ,.......... ale nie normalne to reklamuj..)
memtest pustas z nejakeho media pri boote? mohol by si skusit ho pustit po tych 15 hodinach rovno - co to da
na reklamaciu vsak odnes obe moduly (asi si ich aj kupoval ako par) aby ti to zobrali
Skus si od niekoho pozicat RAM moduly a odskusaj to s nimi tak vylucis moznost ci je vadna MB alebo RAM si pre istotu este premeraj baterku na BIOS ci nieje vybita
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
Ok, vďaka za rady chlapi. Sú to definitívne pamäte, resp. jedna pamäť. Mal som na skúšku požičané A-data pamäte a PC ide absolútne v pohode. Po prehodení na moje pamäte to okamžite padne.
Čo sa reklamácii týka, volal som do Madcompu, ako to povedať... sama ochota... , tvrdil mi, že musím podporu microsoftu volať, aby mi dali driver na pamäte, v tom je chyba, keď im to tam pošlem s najväčšou pravdepodobnosťou mi to pošlú späť a ešte budem musieť platiť poštovné. Krásna odpoveď.
Nemáte niekto tip, ako "odfajčiť" tú pamäť dokonale? Bezpečne, ale dokonale, tak, aby bola reklamačka úplne očividná?
Čo sa reklamácii týka, volal som do Madcompu, ako to povedať... sama ochota... , tvrdil mi, že musím podporu microsoftu volať, aby mi dali driver na pamäte, v tom je chyba, keď im to tam pošlem s najväčšou pravdepodobnosťou mi to pošlú späť a ešte budem musieť platiť poštovné. Krásna odpoveď.
Nemáte niekto tip, ako "odfajčiť" tú pamäť dokonale? Bezpečne, ale dokonale, tak, aby bola reklamačka úplne očividná?
driver na pamate? to co za blbost
vsak to je hardwarovy problem, bsod dostanes este pred tym ako sa nabootuje windows
toto je legitimna chyba a reklamaciu ti musia uznat. stoj si za svojim, nenechaj sa "zastrasit"
(PS: nabuduce vies kde nemas nakupovat)
vsak to je hardwarovy problem, bsod dostanes este pred tym ako sa nabootuje windows
toto je legitimna chyba a reklamaciu ti musia uznat. stoj si za svojim, nenechaj sa "zastrasit"
(PS: nabuduce vies kde nemas nakupovat)
Definitívne. Neboj, zastrašiť sa nedám , dám písomnú požiadavku, aby to poslali priamo G.Skill servisnému stredisku, nech sa toho tí *** z "nahnevaného počítača" nechytajú.valistar napísal:(PS: nabuduce vies kde nemas nakupovat)
driver na RAM to uz aky lenivy su, unich maju ovladace asy aj na HDD a rovno im ho treba aktualizovat aj na rozum
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
Tak je. Mňa tou svojou "odbornou" odpoveďou tak zaskočil, až som skoro zabudol, prečo vlastne volám a pomaly som nadobudol pocit, že vinníkom som vlastne ja sám . V každom prípade, prístup katastrofálny. Niet čo dodať. Nateraz to tu teraz uzatvorím a potom, keď (a ak vôbec) sa mi ich podarí úspešne vyreklamovať napíšem, ako to dopadlo.
Ešte doplním jeden fakt, ktorý som zistil dnes, bol som ten chybný modul vyskúšať v kamarátovom PC a doska ASUS P6T ani s tou ramkou nenabootovala... Divné mi preto je, že mne nabootoje až do win, kde sa to pri štarte zosype...
// ešte som vyskúšal s chybnou vychladnutou pamäťou nabootovať Memtest 86+ a v momente sa začal nekonečný výpis chýb... takže definitívne je to ramka... teda tá doska mi dala zabrať, keby sa to nebolo nabootovalo vôbec, dávno by som vedel, kde je chyba, nemám potuchy, prečo ma doska pustila tak ďaleko... ajaj, ale už je to u nich, odoslané, čakám na odpoveď a prirodzene, na nové moduly
Takže ďakujem za podnety a rady.
Dan.
Ešte doplním jeden fakt, ktorý som zistil dnes, bol som ten chybný modul vyskúšať v kamarátovom PC a doska ASUS P6T ani s tou ramkou nenabootovala... Divné mi preto je, že mne nabootoje až do win, kde sa to pri štarte zosype...
// ešte som vyskúšal s chybnou vychladnutou pamäťou nabootovať Memtest 86+ a v momente sa začal nekonečný výpis chýb... takže definitívne je to ramka... teda tá doska mi dala zabrať, keby sa to nebolo nabootovalo vôbec, dávno by som vedel, kde je chyba, nemám potuchy, prečo ma doska pustila tak ďaleko... ajaj, ale už je to u nich, odoslané, čakám na odpoveď a prirodzene, na nové moduly
Takže ďakujem za podnety a rady.
Dan.
Oznám takéto správanie do skúseností s obchodmi v sekcii Reklamácie lebo toto je ozaj neskutočné... . Inak mám podobný problém, takže je možné, že tiež pamäte...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
velmi pekne vas prosim o pomoc s BSOD a uz to trva asi 4 mesiace a je co raz tak viac tych chyb uz u mna bol aj jeden servisak a povedal ze chyba moze byt v grafike napisem vam tie chyby dufam ze mi niekto z vas poradi :
0x000000D1
0x0000007F
0x00000019
0x000000F8
0x0000008E
0x000000BE
0x0000000A
0x0000001E
0x0000010E
0x000000F4
0x0000004A
0x00000050
0x0000007E
toto su tie vsetky chyby co mi vyhadzuje moj PC mam ho len 2 roky znacka Packard Bell
0x000000D1
0x0000007F
0x00000019
0x000000F8
0x0000008E
0x000000BE
0x0000000A
0x0000001E
0x0000010E
0x000000F4
0x0000004A
0x00000050
0x0000007E
toto su tie vsetky chyby co mi vyhadzuje moj PC mam ho len 2 roky znacka Packard Bell