Ahojte,
mám také dva menšie problémy, snáď budete vedieť poradiť.
No.1: Známy, pri prvej inštalácii nezabudol nastaviť heslo pre admina, ku ktorému sa jaksi nevyhnutne potrebujem dostať (samozrejme hovorím o Win 7). Prirodzene, mám prístup do BIOS-u, aj do Win pod guestom...dá sa to nejako ?
No.2: stará tlačiareň funkčná pod Win XP, samozrejme s aktualizáciou pre Vistu/7 sa HP nezaoberalo, dá sa nejak rozchodiť ? Includenutím ovládačov alebo čo ? Netuším prečo si ju win sám nenájde...
Tlačiareň + heslo
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Tlačiareň + heslo
1 - sak sa spytaj znameho na heslo, to je problem?
2 - ovladace si najdi na webe vyrobcu tlacky
2 - ovladace si najdi na webe vyrobcu tlacky
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Shiro, keď to heslo sám dotyčný nevie, tak sa mám spýtať vešteckej gule ?
A k tvojej skvelej rade k bodu dva, jasne som napísal, že ovládače neexistujú pre Win7, je na tom niečo na nepochopenie ? Pýtal som sa, či sa nejako dajú nejako nahradiť/obísť.
A k tvojej skvelej rade k bodu dva, jasne som napísal, že ovládače neexistujú pre Win7, je na tom niečo na nepochopenie ? Pýtal som sa, či sa nejako dajú nejako nahradiť/obísť.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
jeho problem, ma ho vediet. ked sa nestara, tak mu treba. pretoze ludia su nepoucitelni...MBG napísal:Shiro, keď to heslo sám dotyčný nevie, tak sa mám spýtať vešteckej gule ?
inac mozes skusit pouzit ophcrack, nabootujes a heslo ti to vylusti do cca hodiny, mozno aj skorej
aha som zle citalMBG napísal:A k tvojej skvelej rade k bodu dva, jasne som napísal, že ovládače neexistujú pre Win7, je na tom niečo na nepochopenie ? Pýtal som sa, či sa nejako dajú nejako nahradiť/obísť.
no ked nema ovladace ani vyrobca tak smola, netlacis. a mozes sa aj na hlavu postavit. Pokial tie ovladace neobsahuje windows priamo v sebe, tak to neobides nijak.
HP ma pri niektorych starych tlackach na download Universal Print Driver, alebo tam mas postup kde nainstalujes ovladac s inej tlacky a beha to...ale na pokrocile funkcie toho modelu co mas mozes zabudnut, pretoze toto je fakt len nudzove riesenie.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB