NEfajčiarsky klub Pretaktovanie.sk
Re: NEfajčiarsky klub Pretaktovanie.sk
muuuudro...
Fakt si neviem predstavit ze by moja priatelka fajcila cigarety.. asi by som ju poslal prec
Fakt si neviem predstavit ze by moja priatelka fajcila cigarety.. asi by som ju poslal prec
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Mal som jednu ktorá fajčila, na začiatku mi to prekážalo, ale potom som si nejako zvykol, len ona nejako nezniesla alkohol.....
A inak, alkohol vs cigarety, som toho názoru, že alkohol vedie aj k cigaretám vo veľa prípadoch , pretože opitý človek už skúša veľa vecí... Na Silvestra prišiel s nami vypiť cca 30 ročný a potom tak dopadol, že si chcel zapáliť petardu....
Teda ja osobne by som asi vedel žiť s fajčiarkou... ( teda pokiaľ by to až tak nepreháňala, teda by nefajčila v byte, ale na balkóne napr. )
A inak, alkohol vs cigarety, som toho názoru, že alkohol vedie aj k cigaretám vo veľa prípadoch , pretože opitý človek už skúša veľa vecí... Na Silvestra prišiel s nami vypiť cca 30 ročný a potom tak dopadol, že si chcel zapáliť petardu....
Teda ja osobne by som asi vedel žiť s fajčiarkou... ( teda pokiaľ by to až tak nepreháňala, teda by nefajčila v byte, ale na balkóne napr. )
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
v dnesnej dobe vsetko obsahuje nieco skodlive............. traba sa riadit helsom vsetkeho vela skodi........
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Lenže fajčenie škodí aj v malom.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Par stran dozadu niekto spomenul zivot bez tabaku...to by som bral. Kedze som fajciar a chcel by som prestat no nemam motivaciu nejaky podobny razantny krok by urcite pomohol. Skusal som par krat prestat ale pridem von medzi kamaratov a vidim to u nich tak preco by som si aj ja nezapalil... Ruky polamat tomu kto to vymyslel(ano viem ze ta osoba je uz pradaavno mrtva ).
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
O vodnici si nerozmýšľal? Niektorým to pomáha...
je kravina hovorit o tom ze !prestanem!
Proste prestan.Mesiac nechod s kamaratmi von to snad vydrzis, a hlavne sa zdrzuj v nefajciarskych miestnostach a ani ta nenapadne zapalit si.Zahr sa pracou, najdi si zenu, masturbuj, chod do afriky, rob cokolvek len sa nenud a ani ta to nenapadne.
Osobne nefajcim, no vodnicu si dam to je o niecom inom kedze to tak nechutne Nesmrdi a dym sa rozpliva rychlo
Proste prestan.Mesiac nechod s kamaratmi von to snad vydrzis, a hlavne sa zdrzuj v nefajciarskych miestnostach a ani ta nenapadne zapalit si.Zahr sa pracou, najdi si zenu, masturbuj, chod do afriky, rob cokolvek len sa nenud a ani ta to nenapadne.
Osobne nefajcim, no vodnicu si dam to je o niecom inom kedze to tak nechutne Nesmrdi a dym sa rozpliva rychlo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mna nastartoval tento clanokzodiaq napísal:Par stran dozadu niekto spomenul zivot bez tabaku...to by som bral. Kedze som fajciar a chcel by som prestat no nemam motivaciu nejaky podobny razantny krok by urcite pomohol. Skusal som par krat prestat ale pridem von medzi kamaratov a vidim to u nich tak preco by som si aj ja nezapalil... Ruky polamat tomu kto to vymyslel(ano viem ze ta osoba je uz pradaavno mrtva ).
http://tvnoviny.sk/spravy/svet/foto-tak ... l_items=52" onclick="window.open(this.href);return false;
- kore
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 12. Feb, 2009, 16:19
Blbost, zbytocne vyhodne peniaze.
Kratko ale vystizne.
Kratko ale vystizne.
ASUS MAXIMUS III GENE . INTEL® Core™ i3 540, 3007.0MHz@4600.0 MHz (200.00 * 23) 1,305V, 32nm, IGP OFF, Noctua NH-D14 . Corsair 2GB DDR3 1333@1565MHz CL10-8-8-20 TWINX XMS3 1,6V. MSI N9800GTX+ 2300/760, AC Accelero S1 rev.2 . WD3200AAKS CaviarBlue 320GB . Corsair HX520 . COOLERMASTER CM692 II Advanced . Windows 7 x86 . SteelSeries Kinzu with SteelPad QcK+
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Muj milí denníčku...
Vcera som sa rozhodol ze ododnes prestavam fajcit...vcera som dopalil poslednu co som mal v baliku. Zatial sa drzim.
Ale je to len 1. den
Vcera som sa rozhodol ze ododnes prestavam fajcit...vcera som dopalil poslednu co som mal v baliku. Zatial sa drzim.
Ale je to len 1. den
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
ser na denicek a proste nefajci,
za tyzden prides na to ze je to jednoduhsie ako fajcit
inak gratulujem.
Par rad ak mozem:
ak dostanes chut, naprieky svojmu telu si nedaj, bud svina sam na seba.
nechod do zafajcenej miestnosti
nechod do spolocnosti kde sa fajci
nos v penazenke 50 centou a platobnu kartu, cigi si nekupis
ked ti niekto ponukne, hrdo ho odmietni a povedz ze nefajcis, zlepsujes si tak zebavedomie a odolnost.
a ked sa ti to podari, si king
za tyzden prides na to ze je to jednoduhsie ako fajcit
inak gratulujem.
Par rad ak mozem:
ak dostanes chut, naprieky svojmu telu si nedaj, bud svina sam na seba.
nechod do zafajcenej miestnosti
nechod do spolocnosti kde sa fajci
nos v penazenke 50 centou a platobnu kartu, cigi si nekupis
ked ti niekto ponukne, hrdo ho odmietni a povedz ze nefajcis, zlepsujes si tak zebavedomie a odolnost.
a ked sa ti to podari, si king
Skoncit s fajcenim je velmi jednoducha vec. Mne sa to uz podarilo tolko krat...
i7 4790K @ 4.6GHz
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Alebo si vezmi, že je to hra.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
som nefajciar
v zivote som nemal cigaretu v hube a ani sa nechystam
jedine ked som prisiel s tym priamo do styku bolo ked som bol s holkou fajciarkou (ale iba 1 noc)
nieco strasne, ani zuvacky to nespravili, ani 0,7l vodky to nespravilo, akurat rano bolo blbe potom
fajcenie mi vadi
osobne si obcas vypijem
ale nemozem byt v zafajcenych podnikoch, o marihuane uz ani nehovorim (ten smrad)
teda bud nepijem vobec, alebo vonku open-air dajkde na lavicke
vino ani pivo nemozem vypit, vobec mi nechuti
take tie shit vodky za 5€ tiez vobec ne, ale kvalitna svedska/finska sa da
v zivote som nemal cigaretu v hube a ani sa nechystam
jedine ked som prisiel s tym priamo do styku bolo ked som bol s holkou fajciarkou (ale iba 1 noc)
nieco strasne, ani zuvacky to nespravili, ani 0,7l vodky to nespravilo, akurat rano bolo blbe potom
fajcenie mi vadi
osobne si obcas vypijem
ale nemozem byt v zafajcenych podnikoch, o marihuane uz ani nehovorim (ten smrad)
teda bud nepijem vobec, alebo vonku open-air dajkde na lavicke
vino ani pivo nemozem vypit, vobec mi nechuti
take tie shit vodky za 5€ tiez vobec ne, ale kvalitna svedska/finska sa da
...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
prave si vynasiel revolucnu techniku ako prestat. my fajciari skusame prestat uz dlhe desatrocia a pri tom je to take jednoduche, staci prestatBroslowski napísal:je kravina hovorit o tom ze !prestanem!
Proste prestan.