ktory muslis ten nalavo v rozbalovacom menu?Matusak napísal:PB síce funguje, ale mi zmizol friend list
čo to k*rva je ? stalo sa to aj vám ?
Battlefield: Bad Company 2
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Re: Battlefield: Bad Company 2
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
matusak ty ocividne s tou hrou nemas nieco v poriadku, co keby si ju preinstaloval?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Este dobre, ze si vzdy trpezlivo pockam par tyzdnov, kym to objednam a vychytaju najvacsie bugy
Spoiler: ukázať
- bassgenerator
- Používateľ
od utorka minuleho tyzna co ju mam som nemal najmensi problem ci s dakym bugom alebo serverom. jedna z mala hier kde sa podari na prvy krat vsetko doladit.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No to co tvrdis je v podstate nemozne, nakolko cely vikend nic ine nerobili len restartovali EA servre kvoli 4x mnozstvu uzivatelov oproti planovanemu.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
-dnes som kukal videa..parada..mastenica riadna..asi bude zo zaciatku hrat za tych co tam padaju v boji v pgs to slo na 34 tak zajtra sa do toho pustim
-hravate tu aj niekto spolocne z fora?da sa vobec dohodnut aby ste boli na rovnakej mape..vobec neviem ako to funguje
-hravate tu aj niekto spolocne z fora?da sa vobec dohodnut aby ste boli na rovnakej mape..vobec neviem ako to funguje
-
- Moderátor
V hre su normalne dedikovane servre, je tam friends system. Staci ako odpoved ?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Aj ja by som dal otazocku, planujem si to kúpiť a otázka je taká že by sme to chceli hrať asi traja na 1 pc dá sa vytvoriť nejaký profil v mulltiplayery ?
- bassgenerator
- Používateľ
zrovna cez veek som bol v tatrach ale pisal som sem cez mobil tak neviem ale tusim v nedelu som vecer normalne hral MP.faugusztin napísal:No to co tvrdis je v podstate nemozne, nakolko cely vikend nic ine nerobili len restartovali EA servre kvoli 4x mnozstvu uzivatelov oproti planovanemu.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nie som mudrejsi ale poradim sifaugusztin napísal:V hre su normalne dedikovane servre, je tam friends system. Staci ako odpoved ?
-
- Moderátor
Dedikovane servre = ziadny matchmaking, ty aj tvoji kamosi sa pripojite na jeden server = hrate spolu. Dohadovanie = kludne mimo hry, alebo aj v hre mas zoznam priatelov kde vidis kto je online, kto kde hra atd.
tak vidim ze viaceri to mate kupene / mame objednane..... niekedy mozme dat match ?
zaujimave ze ja to mam objednane od 2009-12-20 12:49 a furt to nemam ... to sa otvara otazka ci mam zas otvorit outlook a trochu sa uviest v stav pozornosti... ci co tym sleduju ?? robia daky test?? ci som neni mentol alebo ako ... ci sa riadia pravidlom kto pride posledny ten skor berie??
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Kde si to objednal ?
bassgenerator : áno, tam vlavo dole mi ukazuje 0/0
Sangala : nieje problém
ak chcete tak si ma pridajte do friendlistu nick mam MatusakSVK (nájde vám tam aj nick Matusak, len ten som mal na bete )
inak za koho hrávate ? poprípade aký mód oblubujete ?
ja hrávam len za Recona (sniper), už mám všetky jeho zbrane odomknuté a najlepsie sa mi striela so sniperkou Gol
conquest je síce dobrý, ale dovolím si tvrdiť že len keď hráte viacerí spolu preto hrávam len Rush - najlepšie sa mi tam snajpí
načo preinštalovať hru kedže account a friendlist je uložený na ich serveri ? - to máš tak ako s icq, kebyže ti zmizne z accountu friendlist tak myslíš žeby pomohol reinstall ? veď to je jedno, kamarátovi tiež zmizol friendlist čiže je nepodstatná reinštalácia..hulo92 napísal:matusak ty ocividne s tou hrou nemas nieco v poriadku, co keby si ju preinstaloval?
Sangala : nieje problém
ak chcete tak si ma pridajte do friendlistu nick mam MatusakSVK (nájde vám tam aj nick Matusak, len ten som mal na bete )
inak za koho hrávate ? poprípade aký mód oblubujete ?
ja hrávam len za Recona (sniper), už mám všetky jeho zbrane odomknuté a najlepsie sa mi striela so sniperkou Gol
conquest je síce dobrý, ale dovolím si tvrdiť že len keď hráte viacerí spolu preto hrávam len Rush - najlepšie sa mi tam snajpí
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI