faugusztin : je to tvoj názor a ja ti ho neberiem, lenže aj snajpri musia byť či v Rush alebo Conqueste. hrám s tým čo mi najviac vyhovuje a to je sniperka - pretože väčšinou hrávam sám a nemá pre mňa žiaden význam si to rushnúť keď stretnem 4och čo kempia pri M-come...
ďalšia vec je, niekto z teamu rushuje a ďalší kempí a striela ľudí z dialky, nie nadarmo dostavám tie bodíky za Savior kill
jednak zachránim svojho a koniec koncov ubránim M-com z dialky (keď som attacker a blíži sa tam defender aby to zneškodnil)
samozrejme ja tým kemperom nič nevyčítam, pretože defendujú tú stanicu.
ďalej by mohli dať do hry autobalance, včera sa mi stalo že mi zhodilo hru do winu, tak som sa rýchlo napojil na server a bol som 1 vs 16.... som im napísal žeby sa mohol niekto prehodiť a viete čo spravili ? nič, zničili mi 4 M-com stanice aby si nahnali bodíky a až potom sa začali dobrovolníci prehadzovať, ale mne to bolo jedno, zopár som ich postrielal so sniperkou

inak odporúčam vám si zalietať a pozabíjať zopár ľudí s UAV
edit : ešte jedna vec, ja len nekempím ale aj postupujem dopredu, keď vidím že tam je aj moj tím a strielam aj na blízku s Gol-om, zopárkrát sa mi podarilo aj nozoom

a keď nejde so sniperkou tak idem na nich s pištolkou