Win 7 a language pack
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
Win 7 a language pack
ahoj,
ma niekto slovensky jazykovy balik pre Win7 Home premium 64bit ? ja som ho nevedel najst a ked som nieco nasiel tak to nefungovalo..
dik
ma niekto slovensky jazykovy balik pre Win7 Home premium 64bit ? ja som ho nevedel najst a ked som nieco nasiel tak to nefungovalo..
dik
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Win 7 a language pack
normálnou cestou tam iný jazyk nedostaneš, to je len pre Ultimate
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
a enterprise
no ale existuju tie slovenciny aj na mediach, len neviem ci sa to da normalne (legalne) len tak zohnat..
http://www.froggie.sk/sk/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
vsetko mi je jedno
v podstate je to podla mna jedno. ak nehovorim blbost tak si myslim ze ked mam raz licenciu zakupenu na produkt tak ho mozem vymenit za ten isty produkt ale v inom jazyku.
napriklad mam notebook od fujitsu siemens. dostal som instalacne DVD a v menu instalacie je mozne si vybrat bud anglicky alebo nemecky windows. ked mi dosiel notebook tak tam bola predinstalovana vista v nemcine. teraz som ju vymenil za vistu v anglictine a ked som zistil ze sa da mutacia doinstalovat tak som dohodil jazyk a ide to dalej.
kupoval som ho v nemecku.
keby pouzijem tu istu ediciu len v rodnom jazyku a pouzijem svoje seriove cislo tak si myslim ze by v tom nemal byt problem. pokial je to OEM edicia tak asi nebude problem.
napriklad mam notebook od fujitsu siemens. dostal som instalacne DVD a v menu instalacie je mozne si vybrat bud anglicky alebo nemecky windows. ked mi dosiel notebook tak tam bola predinstalovana vista v nemcine. teraz som ju vymenil za vistu v anglictine a ked som zistil ze sa da mutacia doinstalovat tak som dohodil jazyk a ide to dalej.
keby pouzijem tu istu ediciu len v rodnom jazyku a pouzijem svoje seriove cislo tak si myslim ze by v tom nemal byt problem. pokial je to OEM edicia tak asi nebude problem.
vsetko mi je jedno
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
no to by nemal byt problem, ale nemam DVD home premium SK..
tak si stiahni dakde slovencinu ved ked uz si si zaplatil za win v anglictine tak ta hadam MS neodsudi za to ze mas nelegalnu slovencinu
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
samoyrejme to všetko funguje ale v podtate sa tým porušue EULA či ako sa tomu nadáva...Patko19 napísal:v podstate je to podla mna jedno. ak nehovorim blbost tak si myslim ze ked mam raz licenciu zakupenu na produkt tak ho mozem vymenit za ten isty produkt ale v inom jazyku.
nj jasné M$ je to fuk takisto ako aktivácie OEM na inom PC
Spoiler: ukázať
tato cesta je len pre ultimate? "change display language" ...to sa mi zda od MS ako nezmyselny tah
We salute the rank, not the man!
jj iba na ultimate si vies stiahnut hocijaky language pack z windows update
aj na enterprise.valistar napísal:jj iba na ultimate si vies stiahnut hocijaky language pack z windows update
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim