hojte mam velky problem poviem to od zaciatku najprv ked som zapol komp sa mi vzdy zastavil pri zapinani winodws starting windows tam , tak mi poradili aby som vypol usb connection , lan a quick boot vypol som a islo to super ale nesla mi kvoli tomu ze som vypol aj tie usb mys a klavesnica tak som sa docital ze ju mozem jedine zapnut resetnutim biosu resetol som ho tym jumperom vybral som ten modry malicky obdlznik dal do inej poziciee za 5s vybral a dal do tej istej a odvtedy mi to pise : keyboard not detected , chasis intruded Fatal error ... system halted moze mi niekto pomoct co s tym prosim vas
operacny system windows 7 64BIT
core i7 920
hd4870x2
ram 4GB
za snahy a pomoc moc dakujem
asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected
A prehodil si spravny jumper ? Pretoze to vyzera tak, ze si prehodil nie CMOS clear jumper, ale Chasis intrusion jumper - teda ten jumper ktorym zapinas detekciu otvorenia skrinky.
Otvor si manual, chasis intrusion jumper prehod do povodnej polohy a resetuj CMOS spravnym jumprom.
Otvor si manual, chasis intrusion jumper prehod do povodnej polohy a resetuj CMOS spravnym jumprom.
Re: asus P6T deluxe chasis intruded , keyboard not detected
mas pravdu uz to ide aj som vecer nieco hral ale teraz ked zapnem pc tak : sakra stalo sa to zase , ked som zapol pc isiel uplne normalne az po windows starting a tam sekne a modra obrazovka bios mam na default settings tak neviem uz co robit virus tam nemam , a system som preinstaloval na win 7 zase a stale nic pls helpni te
tak pri safemode mi to tiez sekne ked sa to nacita omg pomoc!!
tak pri safemode mi to tiez sekne ked sa to nacita omg pomoc!!