Politicka debata
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Politicka debata
Bol by vesely par rokov naspat, ked este nebola volebna kaucia. Vtedy sa mohlo u nas nazbierat 10000 exotov podporujucich dalsieho exota - kedze ale je teraz uz nutna aj nemala finacna investicia, tak je to iba vystrelok a nic viac.
Edit: Tak pozeram ze sa nazbieralo 10000 exotov priamo v Humennom a na zeleznici, plus vyzera to tak ze zlozil aj volebnu kauciu :
http://korzar.sme.sk/c/5286829/rusnovod ... kovou.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No to je teda fakt pripad...
Edit: Tak pozeram ze sa nazbieralo 10000 exotov priamo v Humennom a na zeleznici, plus vyzera to tak ze zlozil aj volebnu kauciu :
http://korzar.sme.sk/c/5286829/rusnovod ... kovou.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No to je teda fakt pripad...
To je šleha, o čom sú novinári schopní zlepiť článok... navyše ten bloger pôsobí strašne nechutne )
http://www.sme.sk/c/5292054/sulik-urazal-blogera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sme.sk/c/5292054/sulik-urazal-blogera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Me like Pentium
Dost divne zaradit toto medzi clanky, keby to bolo na blogu, to by bolo v pohode, ale toto nema ani hlavu ani patu.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
@ Sulik
Od kedy mozu kritizovat iba ti co nieco dosiahli? Podla toho tvrdenia by taki nemohli ani volit. Co je to za blba?
Od kedy mozu kritizovat iba ti co nieco dosiahli? Podla toho tvrdenia by taki nemohli ani volit. Co je to za blba?
-
- Moderátor
Milujem ked ludia riesia formu a nie obsah. To, ze Fico/Meciar/Slota uz urazil 99% Slovenska nikomu nevadi, kazdy riesi to ci Sulik moze alebo nemoze reagovat tak ako reagoval na niekoho, kto na neho utoci zavadzajucimi udajmi a vypoctami.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mne je uplne jedno ze povedal prd alebo co..mne sa nepaci ten vyrok o kritizovani..
-
- Moderátor
Inac to co pises je ukazkovy pripad vytrhnutia z kontextu - pretoze s tou dalsou vetou to "Nic" nadobuda uplne iny vyznam.
On to napísal úplne inak, nie tak, že ja som Sulík, ty si nikto... po Sulíkovi tu ostane nejaký ten systém, ktorý môže v praxi fungovať, po tom chalanovi iba pindačky a kydy, v praxi úplne zbytočné... a keď niekto už niekto robí chyby aj v takej jednoduchej činnosti, akou je p!č****e, mal by sa schovať pod štyri periny a nie ešte obhajovať svoje pokazené kydy, taký človek len ťahá ostatných svojou neschopnosťou ku dnur.b.class napísal:mne je uplne jedno ze povedal prd alebo co..mne sa nepaci ten vyrok o kritizovani..
Me like Pentium
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
je pravda ze som do dnes nevedel kto je Sulik..dnes som zistil ze to ma byt volaky "Mesias"
tak radsej nebudem zbytocne rypat a skryvam sa pod perinu
tak radsej nebudem zbytocne rypat a skryvam sa pod perinu
-
- Moderátor
Nuz, tak sa fakt chod schovat pod perinu... Sulik uz totiz nieco dokazal
Základom slovenskej daňovej reformy uskutočnenej v roku 2003 bola jeho diplomová práca. Daňová reforma zaviedla rovnú 19% daň zo všetkých druhov príjmov, ako i zjednotila daň z pridanej hodnoty na základnú sadzbu 19% (avšak po novele z roku 2008 existujú opäť 2 sadzby so spodnou určenou na 10%). Neskôr pôsobil ako poradca ministrov financií Ivana Mikloša (2002–2003) a Jána Počiatka (2006–2007).
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mna vobec nezaujima co kto dokazal,nezaujimam ma Sulik, ani dane, ani statne alebo ludske zriadenie civilizacie,nech je to zalozene na laske k jezisovi a alebo duchu zeme alebo na implantatoch na mozgu s cenralnym mozgom,ja mam svoj rebricek hodnot a nikto ma nebude sudit podla nejakych vseobecnych hodot sucastneho sveta..kludne sa zo Sulika pokakaj u mna to je len dalsia tvar co casom poda ruku moci a peniazom..houk
nemám slov, choď už radšej pod tú perinur.b.class napísal:mna vobec nezaujima co kto dokazal,nezaujimam ma Sulik, ani dane, ani statne alebo ludske zriadenie civilizacie,nech je to zalozene na laske k jezisovi a alebo duchu zeme alebo na implantatoch na mozgu s cenralnym mozgom,ja mam svoj rebricek hodnot a nikto ma nebude sudit podla nejakych vseobecnych hodot sucastneho sveta..kludne sa zo Sulika pokakaj u mna to je len dalsia tvar co casom poda ruku moci a peniazom..houk
.
- .:Rytmus:.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Jan, 2010, 22:56
Hlavne ak ho fico poziada. On neni ako prezident samostatny, ale co fico zaveli, to gasparko urobi, je na spagate ficovom, tak isto aj slopa s muftym
ono, mozno mame stastie ze gaspar je len babka a nie zivy herec... co by tu musel byt za bordel, keby zacal konat sam od sebaOn neni ako prezident samostatny, ale co fico zaveli, to gasparko urobi...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77