skus nestrielat plne automaticky...
No aby som sa zas trochu povchavil a povytahoval ... uz mam na BF2 nahrane skoro 4 roky .. teda absolutne nemam sajnu ako to ani priblizne hrat
skus nestrielat plne automaticky...
o to v hra nejdeM1ch4l napísal:KDR 0.8 ???? lol...ale aj taki musia byt
skus si zahrat za assault ty lama,nie snajpit z kriku ako priposranyM1ch4l napísal:KDR 0.8 ???? lol...ale aj taki musia byt
Nie je to vobec blbost. Kazda zbran ma rozptyl, a automaticke zbrane ho maju celkom vyrazny, aj na blizko. A ak ten sniper mal co i len minimum zivota, ale dal pistolou headshot, tak si prehral - pretoze headshot = automaticka smrt. A naozaj je to o vhodnosti zbrane - noz zabije na 100% a je to ticha zbran, shotgun ma na blizku vzdialenost relativne maly rozptyl.r.b.class napísal:@faugustin-to ze na blizko su vhodne len dake zbrane je blbost,musel to byt cheater,alebo nejaky bug
ANo mas pravdu,ciastocne..ja dokazem M16 kou zabit rovnako ucinne odzadu ako nozom..neviem preco,ale noz dam len ked mi niekto vybehne testne pred nosfaugusztin napísal:Nie je to vobec blbost. ...r.b.class napísal:@faugustin-to ze na blizko su vhodne len dake zbrane je blbost,musel to byt cheater,alebo nejaky bug