Snazim sa nainstalovat na pc na ktorom som to uz robil win XP sp2 a nemal som problem ,teraz ked tam dam cd nabotujem mi a vypise :
Setup is inspecting your computers hardware configuration... a tam to cele ostane vysiet .
Nic sa nedeje ???? preco ? ak dam ctrl+alt+del tak sa restartne vpohode ,takze nezamrzol ale co to ma byt,ked som to robil vela krat a teraz toto??
Disk som mal na inom pc a naformatoval.
A este som tam len tak skusil dat Win 7 instalacu 64bit ale to mi aspon vypisalo ze nemam podporovany procesor a nebude pokracovat .
Co vy nato,co by som mohol skusit??
XP instalacia problem po nabootovani cd
- PowerFull
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Okt, 2008, 22:37
XP instalacia problem po nabootovani cd
AMD 9950 Quad 2.60GHz + Noctua NH-U12P SE2, Asus M3N-HT Deluxe/hdmi , MSI G9800GT OC T2D-512MB, 2x2GB Kingston HyperX 1066Mhz DDR2 , HDD 1TB Samsung 32MB Sata2, SB X-Fi Xtreme Audio + Logitech Z5500 , case ThermalTake M9, 20'' LCD Samsung
- Lkuzman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 08. Jún, 2007, 08:00
Re: XP instalacia problem po nabootovani cd
Skús naformátovať HDD v inom PC na súborový systém FAT32. Viem znie to ako somarina ale mne to zabralo, mal som rovnaký problém. Potom počas inštalácie som HDD preformátoval do NTFS a všetko v pohode šľapalo. Veľa zdaru.
Spoiler: ukázať
alebo si nabootuj z live cd linuxu (napr ubuntu) a naformatuj disk tam, potom pusti instalacku normalne
- PowerFull
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Okt, 2008, 22:37
Tak uz to ide
a problem bol v sietovej karte ak je v pc tak jednoducho nenabehne pri instalacii a co je zvlastne ze ani pc nenabehne takze neviem sice akym sposobom sa to stalo ale je odpalena
a problem bol v sietovej karte ak je v pc tak jednoducho nenabehne pri instalacii a co je zvlastne ze ani pc nenabehne takze neviem sice akym sposobom sa to stalo ale je odpalena
AMD 9950 Quad 2.60GHz + Noctua NH-U12P SE2, Asus M3N-HT Deluxe/hdmi , MSI G9800GT OC T2D-512MB, 2x2GB Kingston HyperX 1066Mhz DDR2 , HDD 1TB Samsung 32MB Sata2, SB X-Fi Xtreme Audio + Logitech Z5500 , case ThermalTake M9, 20'' LCD Samsung