Battlefield: Bad Company 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield: Bad Company 2
tak tak fauguzstin, mas pravdu, lebo teraz vsetci len prahnu po bodoch, potom to bude o niecom inom
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Inac osobne fakt nechapem sniperov v tejto hre... Aj ked som recon, tak si zoberiem WWII M1A1 THOMPSON , k tomu Mortar Strike, Tracer dart alebo pistol (podla toho, ci je potrebne riesit vozidla alebo nie) a sup dopredu. Bodov mavam takto radovo viac ako superuzitocny sniperi sledujuci si svoji minivyrez z mapy.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
fauguzstin ake mas soldier name? pridam si ta ak mozem
-
- Moderátor
Paranoid Android
- hulo92
- Pokročilý používateľ
lol, naozaj?
-
- Moderátor
- hulo92
- Pokročilý používateľ
a ty crux? aj teba si pridam:D
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
poziva niekto z vas zmenene FOV ?
/
co ma neskutocne ser* na tejto hre je ta tabulka co na zaciatku hry pise co je zapnute ON a OFF..tak tam to ON a OFF chyba..potom vobec neviem ci hram s PB a teda s cheatermi alebo nie..
/
co ma neskutocne ser* na tejto hre je ta tabulka co na zaciatku hry pise co je zapnute ON a OFF..tak tam to ON a OFF chyba..potom vobec neviem ci hram s PB a teda s cheatermi alebo nie..
Mne to pise pri kazdom servri...
mne to tiež na viacerých serveroch nepíše, preto hrávam v poslednom čase len na našom servery
s pozdravom, crux.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
od vcera ked som nainstaloval najnovsie drivre pre geforce evidujem zas dalsi bug..ked vypnem hru tak sa nevypne obcas..musim az z task managera vypnut..toto je fakt low port
zdravim vas....podarilo sa niekomu rozbehat AF a AA pod DX9 a DX10 modom ? lebo mne sa to absolutne nedari...mam najnovsie drivere a vsetko ostatne korektne nastavene...skusal som uz secko mozne no nic.....ta hra bez AA a AF jednoducho vyzera otrasne aj pri full HD rozliseni.....ked zamierim so sniperou tak cez scope vyzeraju tiene tiez na p* ....skusal som enchance a taktiez override v driveroch a nic...pri dx9 mode mam na vyber AAx1 co asi tipujem ze je vypnute a nic viac, pri dx10 mode je tam viac moznosti ale ani jedna nerobi absolutne nic
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
pod DX 10 AA funguje pod 9 nie..mozno ho ale vynutis v ovladacoch
AF funguje aj v 9 aj 10,so vzdialenimi tienmi nespravis nic,za to moze Level of Detail
AF funguje aj v 9 aj 10,so vzdialenimi tienmi nespravis nic,za to moze Level of Detail
No premna sa zacala nova era ... ala M16 to je nieco brutalnego .. jak hrusky jak hrusky padaju + zameriavac a net sance nie nadarmo je ako posledna ... uplne ina hra stymto.. nedam zruky ani ... sniper na 200m nema sancu ..