Zdravím.
Viete niekto poradiť, kde a hlavne aké plavecké okuliare kúpiť?
Moje Aren-y už doslúžili, potreboval by som niečo slušné, do 20€.
Plavecké okuliare
Re: Plavecké okuliare
Beldasport, Mariner Mirror Silver http://store.speedo.com/webapp/wcs/stor ... Id%3D45352
myslím že som za ne dal približne tých 20€
myslím že som za ne dal približne tých 20€
NZXT ALPHA, E5200 3,7GHz/4437,95, Xigmatek HDT-S1283 Heatpipe Cooler, ASUS P5Q PRO, A-DATA DDR2 2x 2GB 800+MHz dual Extreme Edition, GAINWARD ATI HD4850 512MB 700/1100 (625/998), WD Caviar GP 500GB, LG 23" LCD W2343T-PF, RAZER DeathAdder, MICROSOFT Sidewinder X6
V Ziline priamo na plavarni sa daju kupit. Ja kupujem skoro vzdy tam
We salute the rank, not the man!
Vďaka za rady.
Dnes som si bol skúšať nejaké okuliare, mal som na hlave podobné ako tie Mariner Mirror Silver, teda konštrukciou, ale nesadli mi - tlačil hlavne mostík na nose.
Chcel som kúpiť teda na plavárni zajtra nejaké, ale zbehol som dnes na Masaryčke do Exisportu a kúpil Speedo Futura Biofuse, sadli dobre. Zajtra testujem
Dnes som si bol skúšať nejaké okuliare, mal som na hlave podobné ako tie Mariner Mirror Silver, teda konštrukciou, ale nesadli mi - tlačil hlavne mostík na nose.
Chcel som kúpiť teda na plavárni zajtra nejaké, ale zbehol som dnes na Masaryčke do Exisportu a kúpil Speedo Futura Biofuse, sadli dobre. Zajtra testujem
az vo vode sa uvidi, ci ti naozaj sedia ...cize zajtra referuj
We salute the rank, not the man!
Tak teda dnes otestované, a som spokojný veru (za 23€, bodaj by nie!) Síce som si ich trocha viac utiahol na prvý raz, tak som potom chodil s kvalitnými cucflekmi po meste, ale tesnia fajne, trocha rozširujú zorné pole pod vodou sa mi zdá (vidím viac do strán ako s "bežnými"). Inak sa nosia celkom príjemne, netlačia takmer vôbec.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
nevyhod doklad./ na speede mi odisli gumky a samozrejme doklad som vyhodil. nadaval som jak pes kedze som ich mal asi 4x
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook