Otazka pre znalcov Photoshop-u
Otazka pre znalcov Photoshop-u
Ahojte, ti co sa vyznate vo photoshope, mi budete vediet povedat ci toto video je prave alebo fake, ma photoshop takuto funkciu?
Spoiler: ukázať
Re: Otazka pre znalcov Photoshop-u
Ano, už ju používam pre vás to vyjde zachvilku keď vyjde Creative Suite 5
.
Tak toto nechapem, ako to moze vediet? Ved to je neuveritelne, napriklad v tom videu to odstranenie cesty, ako to mohlo spravit tie kriky? Ale ked odstranoval tie odpadky, ako to vedelo spravit aj ten tien? Tymto sa asi grafikom dost ulahci praca, nie?
a to si ešte nevidel ako vylepšili brushe z toho sa dá odpadnúť.
.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Je to super vec pre grafikov, ale používať to bude aj dosť fotografov na retuš "prebytočných" vecí, ale to už potom nie je o fotografii ale o grafike
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
fotografia je uz davno o retushi, a nie o foteni ...
a ked si vsimnes tu cestu, tak tam naflakalo identicky pattern... ktory naslo kdesi v okoli nahradzovanej oblasti ...
nuz, hranici to s umelou inteligenciou, ale jak sa vravi ... kym to nemusim ja implementovat, tak ma to netrapi
a ked si vsimnes tu cestu, tak tam naflakalo identicky pattern... ktory naslo kdesi v okoli nahradzovanej oblasti ...
nuz, hranici to s umelou inteligenciou, ale jak sa vravi ... kym to nemusim ja implementovat, tak ma to netrapi
lava, prava, lava, prava ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
CS 5 bude namakany vravite? tesim sa teda
Hehe, co kupis?r.b.class napísal:CS 5 bude namakany vravite? tesim sa teda
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
inak je to len sofistikovanejsi retus,viac som zvedavy na tie stetce
amen!!!galen napísal:kym to nemusim ja implementovat, tak ma to netrapi
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3ScWu7pG7r0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3ScWu7pG7r0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
holly shit
nie je!
toto spravil tiež photoshop CS5 a len som ohraničil obrázok, zvyšok doplnil sám PS:
toto spravil tiež photoshop CS5 a len som ohraničil obrázok, zvyšok doplnil sám PS:
s pozdravom, crux.
kurnik, crux, sak na tom obrazku neni nic vidiet, co tam akoze mal ten PS spravit?