Sangala napísal:tem krizik akoze som hitol vidim ale nepadne
uz som to tu spominal .. ako pise faugusztin .. com dalej je objekt tym viac nadmierujes ... cca ked tak bajockom napriklad na 1KM arica harbor zo spawnu k brane objektu tak to mas na monitore od hlavy 5-6mm .. uz som mal zasahy aj z nadmierenim snad aj viac jak centak ale to uz sa objekt fakt nesmie hybat (nejaky sniper z MORTAR STRIKE) a uz sa k zameraniu nedostane
Ps krizik vidis ked ho trafis ... ale nie ze dostal hedku
co si myslite o cheateroch v hre? su podla vas tam uz nejaky, parkrat sa mi stalo ze som bol od snipera na zhruba 100-200metrov a nesiel som ho zabit aj ked som si isty ze to dostal rovno do hlavy. Alebo ze by len chyba hry?
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
uz to tu bolo pisane .. sam som to pisal .. cheaterov je kopec .. uz nikolko krat pocas hry kde bol aktivny PB sa zjavila hlaska uprostred obrazovky velkym kde PB vypise kto prave letel z banom zo servra a zaco ... videl som kopec game hack a par aimbotov..
ja som videl toto..pridem odzadu k sniperovy..zacnem mu strielat z 4 metrov do chrbta s M60..on sa staci otocit a sundat ma jednou ranou...takto viackrat po sebe ta ista postavicka..
cavte prosim Vas vedeli by ste poradit, kde najvyhodnejsie kupit bad company2, kludne staci obyvajna verzia netreba ziadnu limited edition...vopred dakujem za odpovede
Najvýhodnejšie znamená u teba asi najlacnejšie áno? Ak áno tak určite zo zahraničia, ale tam rataj že sa nacakas trochu dlhšie kým to budeš mat doma ako keby si bral zo slovenska
Ale môžeš to spraviť tak že si kúpis len CD-key a ten ti pošli zo zahraničia okamžite ako zaplatis
za 10 dní a za to mohla aj tak Slovenská pošta
a nemal by to hneď keby nebýval tam, kde býva = kuriér je tiež plus 2 dni a E navyše
a keď ide o cenu? 12E (v danej dobe) je 12E...