Otazka pre znalcov Photoshop-u
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Otazka pre znalcov Photoshop-u
hadam mi nexes povedat ze PS uprace izbu,alebo vypocita rovnicu
to posledne video je fake, ale to prve nier.b.class napísal:hadam mi nexes povedat ze PS uprace izbu,alebo vypocita rovnicu
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
http://www.adobe.com/cz/products/photos ... hapterID=1" onclick="window.open(this.href);return false;
...dobre že som sedel keď som to videlSnake napísal:...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja som nepochopil o co tam slo
Pusti si video, potom ti docvakneMučo Mačo napísal:ja som nepochopil o co tam slo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
praveze tam je len nejaky efekt ako z casti fotky X podladali nieco co sa podoblao na fotku X..ci len o to slo?
Vedľa.
Proste a jednoducho - s optikou navyše a softvérom je možné fotku doostriť v PC. Je jedno na čo si mal práve zaostrené keď si stlačil spúšť, vieš si neskôr v pohode zaostriť na stoly v pozadí, konáre stromov alebo dievča v popredí.
Proste a jednoducho - s optikou navyše a softvérom je možné fotku doostriť v PC. Je jedno na čo si mal práve zaostrené keď si stlačil spúšť, vieš si neskôr v pohode zaostriť na stoly v pozadí, konáre stromov alebo dievča v popredí.
Podla mna to nie je ziadna velka novinka. Plenoptic camera sa uz tusim aj predava. Nic ale nie je zadarmo a tieto riesenia, ktore umoznuje vyberat rovinu zaostrenia az v postprocesse maju problem s rozlisenim.
http://www.adobe.com/cz/akce/cs5production/
19.10. V Auparku (09:00-16:00).
Odhalenie Adobe Creative Suite 5 Production Premium, špeciálny hosť Jason Levine.
Koho tam stretnem?
19.10. V Auparku (09:00-16:00).
Odhalenie Adobe Creative Suite 5 Production Premium, špeciálny hosť Jason Levine.
Koho tam stretnem?
.