kto je nick "zero0 skill"? ked hras za jeden tym a prehrava tak naco sa prehadzujes do druheho a naspat, takto to urobis 3 x, aky to ma vyznam, mas dake komlexy ze ten tym prehrava? celkom sa nam darilo a hral si dobre no a musis sa vtedy prehodit za iny tym, dost nechutne
no vsimam si to aj ja teda ze v prvych liniach bojuju assaulti a fakt si idu zodrat ruky tam a ja ako medic sa mozem roztrhat ozivovat a doplnat Heal, ked daky typek s ucinnostou 0 si pozastane opodial a pali s tanku do neznama v presvedceni,ze cim vacsi hrmot tym sa asi nepriatelia zlaknu.
vcera som videl peknu zalohu na mape: Africa Harbor, kde si medic pekne hlidal svoho ostrelovaca a to iste bolo urobene opodial na baraku,tiez kombinacia medic+assault, vyzeralo to na dlhu a neprelomitelnu krizovu palbu aj ked tam boli tanky no ich to nezlomilo-vidno ze to bol zohraty tim a vedia to hrat.
normalne musim obcas dat najavo ze chcem prejst uzkou ulickou, vidi ma ze tam chcem prejst a neuhne, tak mu par ranami vysteklim prilbu-hadam to pochopi