miso23 napísal:To HTT 1x bol "SKVELY" napad,nedostal som to ani na 230 FSB.teraz skusam na HTT 3x a Ram 133 MHz,ci to dam nad 240,ak nie tak zostanem pri RAM 166 MHz a 238 FSB.A ten odkaz mi nefunguje,neviem preco...
Pocuj miso23 aku tam mas verziu biosu? Pozri ci tam nie je nejaka stara verzia keD to chodi tak mizerne. Podla stranok MSI by si mal mat verziu 1.5 z 10.11.2005. Zistis to napr. v evereste aky mas. Daj vsetko na default nainstaluj si LIVE UPDATE utilitku od msi a skus to flashnut.
ma najnovsi
miso23 napísal:Mam tam najnovsi oficialny BIOS v1.5,no nasobic ani Vcore menit nemozem,aj ked v recenzii aj v navode to je.Teraz mam HTT 3x ,nestaci 2x?A pojde to potom vyssie?Teraz mam HTT len 714 MHz,potom by to bolo este menej,nebude to vadit vykonu???
tak by ste mi mohli poradit,nie?Chcem to ulozit ale po nabootovani sa nic nestalo.Nemam resetnut nastavenia co som porobil v BIOSe?Lebo tam mam FSB na 238...
miso23 napísal:tak by ste mi mohli poradit,nie?Chcem to ulozit ale po nabootovani sa nic nestalo.Nemam resetnut nastavenia co som porobil v BIOSe?Lebo tam mam FSB na 238...
V biose daj urcite vcetko na default ale ClockGen nevie ukladat do profilov co ja viem
Inak CoreCenter nevie robit profily?
Este sa chcem spytat trochu bokom, mozem dat v mojej zostave v popise do ramiek 2,8V? Lebo co viem prve A64 mali nanic radic a 2,8V bolo pren casom ista smrt. Je to uz teraz v pohode?
To thimy- no do ramiek mozes dat 2.8V ale to je myslim pre ne maximum a otazka znie ci ti to stoji za to bo narast bude len o par mhz...
btw-no prve mozno mali na nic radic,, ale sak ty mas Sempron64 to znamena ze tam je uz new jadro Venice,, a myslim ze mas celkom dobry radic ked ti idu RAMky na 200 pri FSB 300,, mne idu do 270 a od 300 uz len 100....
To miso23- dnes sa mi akurvat dostala do ruky ten tvoj board (MSI K8N Neo3) so Sempronom 2800+ a tak som trocha skusal a dostal som sa na FSB 270 no problem cez bios... HT bolo 3x ramky na 166 a slo to
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :) CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"