zwARO napísal:a HAI ich ma OEM (kupene od inych vyrobcov) teda ram co ma HAI sa moze objavit aj v MERIDE napr (neviem ci merida vyvija svoje ramy, je to ako priklad)
no práve merida nie (tá má svoje jednočapy), ale napr. rock machine, radon...
Hai má tiež vlastný vývoj, už pár rokov
Stačí otvoriť oči... Nie všetky ich rámy sú OEM. O ročník 2010 si ešte ani nezakopol, že
miso2911 napísal:napis patrik o 5 rokov ako je na tom ten bike potom sa môzeme porozpravat ja ti poviem v akom staje je môj cube a môzeme porovnat
o 5 rokov budem mať 2-3. bicykel...
a nedal by sa porovnávať XC hardtail s AM fullom, vieš ty sa "vozis niekde v lese alebo tak a do nejakych zlozitejsich situacii alebo usekov sa ani nedostanes" čiže tvoj bike bude ako nový stále...
miso2911 napísal:ja by som sa tam s nejakym haibike hanbil ist proste lebo vsetci vedia ze to su onicom bajky len maju lepsiu vybavu lebo na vsetkom ostatnom sa setri...
kokooooooooooos no ty si ale prípad
jediný, kto si
myslí že sú to o ničom biky si ty
Koľko si ich videl v reále? Koľko si ich jazdil? Veď porovnaj ako sa ti na nich jazdilo a čo ti vadilo...
katko napísal:a na margo testovacieho tímu Haibiku - v Ischgli bolo na maratóne (mimochodom Haibike bol hlavným partnerom) toľko továrnych jazdcov a jazdkýň, že som mal pocit, že ich tam majú snáď všetci...
- toto je popis maratónu v nemecku či rakúsku neviem teraz...
miso2911, ja ti pošlem tie blbé testy od popredných bike magazínov, ešte si si ich nevyžiadal - prečo? Lebo by si musel uznať že si klamal? To by bolo pekne trápne keby sa musíš ospravedlniť za tie hovadiny čo si popísal, že?
miso2911 napísal:ok ale kaslem na to uz aj tak vas nepresvedcim hlavne ked si niekto nieco kupi tak je samozrejme ze si to teraz bude obhajovat takze to nema cenu
)
tak tak radšej už na to kašli, inak si pozri moje príspevky ešte z doby kedy som o novom biku absolútne neuvažoval a uvidíš že aj tam mám rovnaký názor na každú značku ako teraz...