win XP language problem

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 28. Mar, 2010, 13:47

win XP language problem

Príspevok od používateľa saajt »

zdravim...mam problem s instalaciou slovenskeho jazyka na win XP sp3.

vyhadzuje to nasledovnu tabulku

http://img504.imageshack.us/i/48571602.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

neviem cim to moze byt ale skusal som vsetko o com som vedel ze by mohlo fungovat...v ponuke jazykov pre klavesnicu nie je ziadna moznost pre slovencinu dokonca ani pre cestinu...neviem kde pri instalacii som urobil chybu...ale mam original cd tak by to malo ist nainstalovat...len neviem kde...nejaka rada ? rozumna...
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: win XP language problem

Príspevok od používateľa shiro »

si prihlaseny ako admin? mas vsade pristup?
ak mas konto nazvane administrator, este to neznamena, ze nim si.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ

co???????????
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

daj to niekomu kto aj vie co robi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ

absolutne neviem o co ti ide a o com mi pises....polozil som jednoduchu otazku tykajucu sa problemu ktory neviem sam vyriesit...ak trpis komplexami alebo debilitou nevybijaj si to na mne...nepis mi uz prosim ta...
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

opakujem: daj to niekomu, kto aj vie, co robi.

Nakolko ty tomu vobec nerozumies, niesi schopny si precitat chybovu hlasku, a niesi schopny najst riesenie podla zobrazenej chyby.
Polozil si jednoduchu otazku ale problem ktoreho sa tyka uz tak jednoduchy vobec byt nemusi.
Kedze problem moze byt hocikde, od rozdrbaneho OS az po zle nastavene pristupove prava alebo obmedzene user konto.
A ked este odpises na moju normalnu otazku stylom sfajceneho Jamaicana, tak co sa cudujes? Ked ani nevies co je to admin konto, pripadne pristupove prava, tak co chces riesit?

Takze neviem kto je tuna debil a kto si lieci komplexy. Ci si myslis ze kazdy ti vidi do pc a do hlavy ze co presne si kedy robil? sa uvedom.

Az sa naucis normalne sa spravat a spolupracovat s ludmi co su ti ochotny pomoct, potom sa vrat a doriesime to.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Podla toho co pozeram na nete budes mat asi poskodeny subor intl.inf.
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ

shiro napísal:si prihlaseny ako admin? mas vsade pristup?
ak mas konto nazvane administrator, este to neznamena, ze nim si.

kamarat na toto som ti odpovedal otazkou CO????? pretoze som nevedel co tym myslis...keby hned napises dovod preco to nejde bol by pokoj...zato ze nesedim 10 hodin pri PC 15 rokov kazdy bozi den ma nemusis urazat a davat mi primitivne rady typu daj to niekomu kto tomu rozumie...ked vies riesenie napis ho ak ho nepochopim dam ti dalsie otazky...ked ti pridem **** rovnako ako moja otazka a nevedemost tak mi neodpisuj a len sa zasmej alebo co chces ale nemudruj...takych ludi nemam rad a nemam dovod od nich chciet ani odpoved...bud porad k veci alebo nepis...dakujem...
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ

faugusztin napísal:Podla toho co pozeram na nete budes mat asi poskodeny subor intl.inf.

no nasiel som si ten subor a asi pomoze ho tam nahrat...dufam ze to pojde...dik za radu...aspon niekto pise k veci ;)

tak nahral som to tam ale zmenilo sa len jedno...v regional and language options - advenced kolonka mozem uz dat SLOVAK...ale nic to nevyriesilo :) nic hladam dalej
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

saajt napísal: kamarat na toto som ti odpovedal otazkou CO????? pretoze som nevedel co tym myslis...
akoze nevedel? znalost veci ako je pristup do adresarov a pouzivatelske konta su jedny zo zakladnych vedomosti, ktore ma mat kazdy uzivatel pc. odporucam ti spravit si aspon kurz prez zaciatocnikov a nie tuna vrestat kraviny aky si chudacik ze ty nic nevies.
A ked uz, mal si napisat normalnym sposobom, comu nechapes, a nie priblble veci typu CO?????????? ako u ciganov...a este sa rozculuj ze sa clovek potom bavi s tebou ako s primitivom...
saajt napísal:keby hned napises dovod preco to nejde bol by pokoj
aha...a ty si myslis ze to zistim len tak? pouzivaj hlavu, ako to ma kto vediet? vsetko co ti tuna kto napise su len hadanky, ze co to moze sposobovat, pretoze (ako som ti minule pisal - ale to ty samozrejme svojim obmedzenym myslenim nepochopis) moze byt problem v hocicom.
saajt napísal:...zato ze nesedim 10 hodin pri PC 15 rokov kazdy bozi den ma nemusis urazat a davat mi primitivne rady typu daj to niekomu kto tomu rozumie...
lebo si amater, ktory neovlada ani zakladne vedomosti o pc. na nejaku radu typu "chod tam a tam, klikni tem a tam" rovno zabudni. Takto sa to neriesi v takomto pripade, ked nik ani poriadne nevie, co tomu vlastne je. Ja ked neviem ako pracuje auto, tiez sa neondim do jeho oprav.
saajt napísal:ked vies riesenie napis ho ak ho nepochopim dam ti dalsie otazky...
riesene zatial neexistuje kvoli tvojej neschopnosti spolupracovat pri rieseni tvojho problemu.
saajt napísal:ked ti pridem **** rovnako ako moja otazka a nevedemost tak mi neodpisuj a len sa zasmej alebo co chces ale nemudruj...takych ludi nemam rad a nemam dovod od nich chciet ani odpoved...bud porad k veci alebo nepis...dakujem...
omg chlapce, ty si daj do poriadku kolecka v tej hlave, bo z veci co tu tropis sa rehocem...

Namiesto primitivnosti mas odpovedat na otazky tuna polozene, inac sa nedostanes nikam s riesenim tvojho problemu. A s takymto spravanim a obmedzenym chapanim reality sa nedoberies riesenia nikdy a nikde. Ak nechapes ako funguju diskusne fora, precitaj si ine topiky, mozno sa ti v hlave rozsvieti.

Inac odmietam riesit problemy obmedzenca, ktory nema zakladne znalosti o veciach s ktorymi pracuje (to aj obycajna sekretarka vie co je uziv. konto), nakolko v takomto pripade je riesenie problemu v nedohladne. A na normalne polozene otazky v snahe zistit viac o pjeho probleme reaguje debilnymi kecami a pripomienkami. Az z tej puberty vyrasties a prestanes hulit tie sracky, tak to pochopis.

Rovno to preinstaluj a mas pokoj, ked si taky king, akym sa robis.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ

ano mas pravdu...som menej inteligentny ako sekretarka :D mam pubertu a fajcim sracky :D dokonca neviem ani windows preinstalovat :D som amater a pocitac pouzivam 2 tyzdne :D a dakujem za cenne rady uz si robim kurz a citim ze mi to pojde dobre :D akurat sa ucime pouzivat mys...ja som ani nevedel naco to je :hysterical: ...majsa pekne a ked budem cosi potrebovat obratim sa na teba ;) srdecne ta pozdravujem :D
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

si rob srandu trapko...ale realitou stale zostava ze kvoli vlastnej blbosti a neschopnosti stale ten problem vyrieseny nemas.
mna to trapit nemusi, bud rad ze o teba vobec niekto zakopol.
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
saajt
Nový používateľ
Nový používateľ

trapit ta to nemusi ale stale mas dovod mi odpisovat :D nechapem tomu ;) a problem je davno vyrieseny ;)

Návrat na "Operačné Systémy"