Internet banking
Re: Internet banking
lebo si im nedal tento rok potvrdenie o navsteve skoly aj mne strhavalo kym som tam nesiel.
no ja mam sice obmedzeny pocet ale vyssi balik to ma neobmedzene Dexia
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
zaujemcovia o ucet, zvazte jednu vec - ako casto mate potrebu vkladat hotovost na ucet?
ak skoro nulovu, tak niet o com, jednoznacne mBank. Mam ju vyse dvoch rokov, neplati som este ani cent,
pouzivam paypal, dobijam kredit cez net, listky na vlak totez... vsetko vybavite cez net a pomocou kuriera.
Nemusite ani okraj pozemku prekrocit.
ak potrebujete aj vkladat hotovost, tak potom ina banka
ak skoro nulovu, tak niet o com, jednoznacne mBank. Mam ju vyse dvoch rokov, neplati som este ani cent,
pouzivam paypal, dobijam kredit cez net, listky na vlak totez... vsetko vybavite cez net a pomocou kuriera.
Nemusite ani okraj pozemku prekrocit.
ak potrebujete aj vkladat hotovost, tak potom ina banka
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja by som sa na to inak vykašlal, ale ide o to, že tú kartu potrebujem na to, že mi tam budú posielať peniaze z brigády ( rozmýšľal som už dlhšie nad kartou, ale netrebalo mi ju nejako, všetko som riešil cez oca/mamu, ale už asi bude načase, ak teda tam nebudú nejaké poplatky veĺké )
no a prave mBank ti to pri rozumnom pouzivani umozni. Rozumnom kvoli tomu, ze mas (len) 3 vybery z bankomatu mesacne zdarma. Cize ak nevyberas prachy gadžo stylom (po 10 evri) tak to nie je problem ubycigľovať. A to su jedine poplatky, co ti hrozia.
povedz mi 1 vec, co je zle na vyberai prachov po 10 euri?
...mas (len) 3 vybery z bankomatu mesacne zdarma... = mesacne 30 eur. Dost malo na vyzitie studenta, nie?povedz mi 1 vec, co je zle na vyberai prachov po 10 euri?
A je to este taky zvyk z doby spoplatnenych vyberov, cim viac si vybral naraz, tym menej poplatkov inkasovala banka.
EDIT: @brko - tak potom si radsej neber mBank, budes zbytocne platit.
Naposledy upravil/-a materik v Po 26. Apr, 2010, 22:23, upravené celkom 1 krát.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No mne by práveže tiež vyhovovalo vyberať po 10e... Miniem menej ( ak mám viac v peňaženke, cítim sa byť bohatší a teda míňam viac ako obvykle - niekto sa bude smiať, ale som študent , každé eurko je pre mňa dobré:) )
edit: a zase 30e je málo na mesiac ...
edit: a zase 30e je málo na mesiac ...
no to ano v pripade mBanku je to samozrejme fail vyberat 3x10E ak nie je iny prijem v CASH
ale ty si to zaskatulkoval tak,ze kazdy kto vyzera 10E je gadzo , bez ohladu na banku
ale ty si to zaskatulkoval tak,ze kazdy kto vyzera 10E je gadzo , bez ohladu na banku
hej, trochu som do zle skomponoval....ale ty si to zaskatulkoval tak,ze kazdy kto vyzera 10E je gadzo , bez ohladu na banku
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Krutibrko a co tak studentsky ucet v SLSP, mam ho tam zalozeny uz cca 3-4 roky a neplatim ziadne poplatky, ci uz za platby cez internetbanking (funguju platby na steam a jemu podobne sluzby) alebo vyberanie z bankomatov (vyberam gadzo stylom 10€ + slsp ma bankomaty na kazdom rohu)...tento ucet pokial mam dobre info mozes vyuzivat do 26. rokov
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Takže bude pravdepodobne Mbank ( vyhovuje mi asi najviac )
sak si hovoril ze xces vela krat vyberat
co furt mate s tym vyberanim
dneska sa uz skoro fsade da platit kartou a pokial sa nechodis naj.bavat ako vacsina dnesnej mladeze tak ti to moze byt fuk
ja som uz tri mesiace nevyberal z bankomatu prachy
najlepsi sposob ako vybrat kes a neplatit ani cent je ze niekomu zaplatis jeho nakup (samo ze kamosovi alebo rodicom) a on ti hned da hotovost ktorou by to aj tak zaplatil.
napr ja chodim skoro kazde rano si kupovat zrat do kauflandu a platim kartou aj take sumy ako 1,2,3 eura atd
ako pokial mas platby kartou zadarmo co uz su skoro vsade tak preco neplatit
dneska sa uz skoro fsade da platit kartou a pokial sa nechodis naj.bavat ako vacsina dnesnej mladeze tak ti to moze byt fuk
ja som uz tri mesiace nevyberal z bankomatu prachy
najlepsi sposob ako vybrat kes a neplatit ani cent je ze niekomu zaplatis jeho nakup (samo ze kamosovi alebo rodicom) a on ti hned da hotovost ktorou by to aj tak zaplatil.
napr ja chodim skoro kazde rano si kupovat zrat do kauflandu a platim kartou aj take sumy ako 1,2,3 eura atd
ako pokial mas platby kartou zadarmo co uz su skoro vsade tak preco neplatit
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Kecal som o tom s ocom...
Vyberať nebudem aj tak nejako, keďže platba kartou je zadarmo a ak pôjdem niekde sadnúť, tak si to nejaké eurko vezmem od oca....
Vyberať nebudem aj tak nejako, keďže platba kartou je zadarmo a ak pôjdem niekde sadnúť, tak si to nejaké eurko vezmem od oca....