Hawking: S mimozemšťanmi radšej nehovorme, sú nebezpeční!

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

Re: Hawking: S mimozemšťanmi radšej nehovorme, sú nebezpeční!

Príspevok od používateľa MBG »

To, že ti jeho výzor či meno nič nehovorí, aspoň poukazuje na tvoju inteligenciu a rozhľadenosť. Nepoznať jedného z najinteligentnejších ľudí súčasnosti je na hanbu :rolleyes: .
Používateľov profilový obrázok
zwARO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zwARO »

boze uz sem radsej nepis nic, aj tento tvoj posledny post zavana prudkou inteligenciu... ( 2 chyby )
myslel som si ze je to nieky obycajny clovek
a keby to je obycajny clovek, tak ho tak mozes nazvat? TIRED
RP
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: St 21. Mar, 2001, 20:00

Príspevok od používateľa RP »

Sangala napísal:myslim ze on bol aj v tej reklame co bezala na Discovery http://www.youtube.com/watch?v=V5BxymuiAxQ 53 sekunda ci ?
Ano, to je Stephen Hawking (0:53). Podarena reklama, on a najvacsie hviezdy Discovery :)
1adad1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19

Príspevok od používateľa 1adad1 »

ja som to cital hned ked to vyslo a pomylil som si to z niecim inym
Bird
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39

Príspevok od používateľa Bird »

z takychto by si sa nemal smiat aj keby to je obycajny clovek na ulici, nikdy nemozes vedet ci sa to nestane tebe aj potom sa budes smiat ?
a este pozrite sa na toho vedca cisty postih
myslel som si ze je to nieky obycajny clovek ktroy si vymysla... ospravedlnujem sa jemu i vam kedze je to vedec
:rolleyes:
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
Jeremi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Jeremi »

Taktiež zdieľam názor že tam hore určite niečo je a je iba otázka času kedy sa s tým stretneme!
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
rimans
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32

Príspevok od používateľa rimans »

Ked uz chceme niekoho spochybnovat najdeme si nieco relevantne. Napr. jeho pokus o samovrazdu... ale toto :rolleyes:

Rad by som zacal este jednu diskusiu, a to diskusiu o vladnom spiknuti, o tom ako vladi sveta o mimozemskej aktivite/ zivote, pripadnej hrozbe vedia a, ze nas na "nieco" pripravuju.
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

rimans napísal:Rad by som zacal este jednu diskusiu, a to diskusiu o vladnom spiknuti, o tom ako vladi sveta o mimozemskej aktivite/ zivote, pripadnej hrozbe vedia a, ze nas na "nieco" pripravuju.
To už sa môžme dostať na úroveň Star Gate a podobných seriálov (ktoré síce pozerám, ale o to vôbec nejde..). Tvrdiť, že sa "stretnem" s inou civilizáciou, alebo aspoň životom z inej galaxie si nedovolím, pretože to je vcelku nepravdepodobné vzhľadom k dĺžke života atď. Ale z dlhodobého hľadiska, pokiaľ sa ľudstvo samo nezničí, tak dám kľudne do placu dve výplaty a pol kok... kráľovstva, že k tomu skôr či neskôr príde (a keď aj nie, tak mi to už bude jedno :-D )
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Mozne je vsetko,len treba zapnut fantaziu. Kludne mozu "byt" uz na Zemi, len my ich neevidujeme,a to preto ze ich nemame ziadne senzory (ci uz telu vlastne,alebo vyrobene) ktore ich dokazu lokalizovat, alebo ich nevnimame pretoze nerozumieme signalom ktorymi sa prezentuju. Proste nase definicie zivota a inteligencie zo stredom v humanoidnom vzore su uzko ohranicene a zatial nemame na to, aby sme si neboli isty ,ze na Zemi nik inteligenty okrem nas nie je.. :-)
rimans
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32

Príspevok od používateľa rimans »

To ci sa ludstvo samo neznici ukaze len cas.

... nehovorim, o tom, ze amici su spolceni s rusmi a maju hviezdnu branu vdaka ktorej mozu cestovat po celom nam znamom vesmire + maju este nejake tie vesmirne stihace ba maju bajne mesto postavene nasimi predkami Atlantidu a uz duplom nehovorim o tom ze su mali sedi muzickovia ktori nam dali svoje technologie a spachali hromadnu samovrazdu. Hovorim (nielen ja) o tom, ze vo vesmire asi nieco je, ze mocnosti sveta o tom vedia a je iba otazka casu kedy sa stym stretneme
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

r.b.class napísal:Mozne je vsetko,len treba zapnut fantaziu. Kludne mozu "byt" uz na Zemi, len my ich neevidujeme,a to preto ze ich nemame ziadne senzory (ci uz telu vlastne,alebo vyrobene) ktore ich dokazu lokalizovat, alebo ich nevnimame pretoze nerozumieme signalom ktorymi sa prezentuju. Proste nase definicie zivota a inteligencie zo stredom v humanoidnom vzore su uzko ohranicene a zatial nemame na to, aby sme si neboli isty ,ze na Zemi nik inteligenty okrem nas nie je.. :-)
Iste, lenže za objav danej civilizácie by som nepovažoval to, že príde na Zem, ale práve to, že ich budeme vedieť vnímať (hoci aj len vzdialeným pozorovaním na inej planéte).
A čo sa týka tých predstáv o humanoidných mimozemšťanoch, tak je to vec, ktorá ma vcelku vytáča, rovnako ako to, že na to, aby na planéte mohol byť život, tak tam musí byť kyslík a voda (a ...). To, že aj na zemi existujú baktérie, ktoré kyslík vôbec nepotrebujú k životu sa jaksi taktne zamlčí a že by nebodaj ten život mohol byť založený na inej než uhlíkovej báze... Škoda reči.
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Ja som ešte nedostal dostatočný dôvod na to, aby som v mimozemšťanov veril :)
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa materik »

Ja som ešte nedostal dostatočný dôvod na to, aby som v mimozemšťanov veril :)
- ono da sa na to ist logicky. Predtstav si vesmir ako intraky v mlynskej doline. No a pri takom mnozstve izieb/planet, je mala sanca aby sa na ziadnej izbe/planete nenachadzal bordel/zivot. :D
A teraz k veci:
Zivot podla mna niekde vo vesmire exituje, nemusi byt priamo intelignetny ale zivot. A Hawking moze mat pravdu, predstav si, ze sa dostanes do kontaktu s nejakou mimozemskou bakteriou. Imunita voci nej ziadna, to moze spravit solidne veci so zdravim cloveka...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

Shatterhand napísal:Ja som ešte nedostal dostatočný dôvod na to, aby som v mimozemšťanov veril :)
tak ja som aj videl,ale nejak ma to neovplivnilo a celkom na to prdim
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

r.b.class napísal:
Shatterhand napísal:Ja som ešte nedostal dostatočný dôvod na to, aby som v mimozemšťanov veril :)
tak ja som aj videl,ale nejak ma to neovplivnilo a celkom na to prdim
Vyššie píšeš o tom, že ich nevieme vnímať...
Me like Pentium

Návrat na "Debata o všetkom"