Hawking: S mimozemšťanmi radšej nehovorme, sú nebezpeční!
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Hawking: S mimozemšťanmi radšej nehovorme, sú nebezpeční!
To tvrdis ty. Ale hej, nasa zem(s okolitymi podmienkami) nema vo vesmire obdobu
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Prepac, ale asi si cital inu temu, tato tema vobec vedecky nezacala, jedine vedecke je na tom to, ze je tu spomenuty Stephen H.Shatterhand napísal:Prosim neposuvajte tuto debatu mimo vedu...
A cela ufologia a badanie po mimoz. civilizaciach je iba o "vselikto videl vselico" co sa tyka nas obycajnych ludi.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
toto je bez dokazuShatterhand napísal:To tvrdis ty. Ale hej, nasa zem(s okolitymi podmienkami) nema vo vesmire obdobu
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Toto berieš odkiaľ?..nemusí dýchať nič, to je len naša domnienka, že musí vyzerať ako ľudia. On nemusí jesť, nemusí piť atď, atď... Nemusí robiť nič ako človek.Shatterhand napísal:Nieco musi dychat...
Ani pri jeho vzniku nemusela byť ani jediná vec taká ako na Zemi. Mohol sa život vytvoriť úplne inak.
To len človek všetko prirovnáva k nemu, pretože širšie spektrum možností nevie chápať, nevie si predstaviť ako by žil bez toho čo MY považujeme za nutnosť, ale on to nemusí vôbec potrebovať..
Všetko je to len o tom ako ide vývoj dopredu, možno sa raz dopracujeme k tomu, že zistíme, že človek nemusí jesť, dýchať vôbec, otázka je len, či to mozog človeka bude schopný pochopiť..
Otázka potom je, čo považuješ za vesmír a existenciu koľkých týchto vesmírov pripúšťašShatterhand napísal:To tvrdis ty. Ale hej, nasa zem(s okolitymi podmienkami) nema vo vesmire obdobu
Me like Pentium
Keď si uvedomíme, že naša galaxia je vo vesmíre asi ako ako zrnko piesku na Sahare, tak potom existuje reálna šanca, že podmienky na život (ktoré sú skutočne tvrdé) boli splnené aj niekde inde...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
@Blackhawk: Máš pravdu, len tu špekulujeme. Ufológia nebude veda ani v najhorších predstavách.
@r.b.class: Dovolím si oponovať. Bez dôkazu si ty. Žiadnych mimozemšťanov ešte nikto nikdy nedokázal. Ani žiadnu planétu s takými podmienkami(aj okolitými). A ja dôkaz mám - nikto takú planétku nevidel, ani ju nedokázal, čiže je zcela logicky jasné, že neexistuje. Samozrejme, môžme tam vsunúť nateraz.
@Bamma_boy: Skadiaľ máš, že nemusí?
@Scorp: Vesmír je pre mňa všetko, čo je maximálne 13,76 mld. rokov vzdialené od miesta veľkého tresku. Či pripúšťam viacero vesmírov. Zatiaľ ani nie, ale netvrdím, že s týmto názorom aj zomrem. Aj tak niektoré veci sú dosť nepochopiteľné...
@r.b.class: Dovolím si oponovať. Bez dôkazu si ty. Žiadnych mimozemšťanov ešte nikto nikdy nedokázal. Ani žiadnu planétu s takými podmienkami(aj okolitými). A ja dôkaz mám - nikto takú planétku nevidel, ani ju nedokázal, čiže je zcela logicky jasné, že neexistuje. Samozrejme, môžme tam vsunúť nateraz.
@Bamma_boy: Skadiaľ máš, že nemusí?
@Scorp: Vesmír je pre mňa všetko, čo je maximálne 13,76 mld. rokov vzdialené od miesta veľkého tresku. Či pripúšťam viacero vesmírov. Zatiaľ ani nie, ale netvrdím, že s týmto názorom aj zomrem. Aj tak niektoré veci sú dosť nepochopiteľné...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A podobne nieco si teraz hovoria na planete Rgrehy64378G .Shatterhand napísal:@r.b.class: Dovolím si oponovať. Bez dôkazu si ty. Žiadnych mimozemšťanov ešte nikto nikdy nedokázal. Ani žiadnu planétu s takými podmienkami(aj okolitými). A ja dôkaz mám - nikto takú planétku nevidel, ani ju nedokázal, čiže je zcela logicky jasné, že neexistuje. Samozrejme, môžme tam vsunúť nateraz.
Pozitivne je, ze pocas nasledujucich rokov sa toto vyjasni. Pristroje co uz meraju a dalsie, ktore zacnu v priebehu nasledujucich 10 rokov merat/pozorovat ukazu kolko a akych planet sa okolo hviezd nachadza (misie Kepler, WST, Darwin (ESA), Terrestrial Planet Finder (NASA), atd.).Shatterhand napísal:A ja dôkaz mám - nikto takú planétku nevidel, ani ju nedokázal, čiže je zcela logicky jasné, že neexistuje. Samozrejme, môžme tam vsunúť nateraz.
Viac na: http://en.wikipedia.org/wiki/Extrasolar_planet" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Shatterhand napísal:@r.b.class: A ja dôkaz mám - nikto takú planétku nevidel, ani ju nedokázal, čiže je zcela logicky jasné, že neexistuje. .
to ze niekto nieco nedokazal nie je dokaz toho ze to nemoze byt pravda
tomuto asi voda a jedlo nechýba http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/ ... v.html?ar=" onclick="window.open(this.href);return false;Bamma_boy napísal: nevie si predstaviť ako by žil bez toho čo MY považujeme za nutnosť, ale on to nemusí vôbec potrebovať..
aj tak mu neverím
súhlasím... presne ako s tou vešticou (nespomeniem si na jej meno, veď nedávno to všade spomínali...) ktorá predpovedala WW3 na tento rok ak sa nemýlim... ľudia sa zariadia tak ako to niekto pobláznený predpovedal, len aby sa to naplnilo...STENLY napísal:Práve takéto výroky sú pre ľudstvo nebezpečné...Hawking: S mimozemšťanmi radšej nehovorme, sú nebezpeční!
pokiaľ je vesmír nekonečný, tak potom nemôže existovať žiadny iný vesmír nie? pretože ak tento náš vesmír je nekonečný tak potom on ma všetko miesto obsadené....
bohvie čo všetko držia v tajnosti veľmoci na svete. ale skôr by ma zaujímalo na kerú <> sa človek serie na iné planéty keď nepozná poriadne ani tú vlastnú ?
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
-
- Moderátor
To preto aby sme neskoncili ako dinosauri, ze nam sem padne nejaky kamienok z vesmiru a po nas ostanu iba kosti ako po dinosauroch . Sanca, ze nejaky kamienok zasiahne naraz 2 planety a vyhubi nas na oboch je predsalen mensia. Inac povedane, je vhodne diverzifikovat obyvatelstvo na viacej planet pre zachovanie druhu.
Strach je najlepsi sposob ako ovladat ludstvo, staci sa pozriet na Ameriku.Matusak napísal:súhlasím... presne ako s tou vešticou (nespomeniem si na jej meno, veď nedávno to všade spomínali...) ktorá predpovedala WW3 na tento rok ak sa nemýlim... ľudia sa zariadia tak ako to niekto pobláznený predpovedal, len aby sa to naplnilo...STENLY napísal:Práve takéto výroky sú pre ľudstvo nebezpečné...Hawking: S mimozemšťanmi radšej nehovorme, sú nebezpeční!
...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Pisal som nateraz. Cize dokial mi to nevyvratis, si bez dokazu ty Tak to funguje aj v kriminalistike.r.b.class napísal:to ze niekto nieco nedokazal nie je dokaz toho ze to nemoze byt pravda
Bez komentara Nemas to ako potvrdit a ja to nemam ako vyvratit, jedine, ze by som ti ukazal vsetky planety, a ty by si videl, ze na nich nic nezijefaugusztin napísal:A podobne nieco si teraz hovoria na planete Rgrehy64378G .
A k tej diverzifikacii rizika - s tym mas uplnu pravdu, lenze je to tak nakladne, a este dlho bude aj nerealne, ze by som radsej hladal sposoby, akoby sme sa so zemou vedeli meteoritu "uhnut" Je rozdiel odstahovat nejakych 10 parov rodin, a pol planety. Zatial stale nemame planetu(okrem Zeme), ktora by pre nas mala vhodne podmienky.
Este k tej nekonecnosti vesmiru - fyzici nevedia, ci je vesmir konecny, alebo nie. Cize s tymto pojmom by som zatial neoperoval.
-
- Moderátor
A presne o tom to je - ja ti neviem dokazat ze tam zivot vonku je, ale je vysoko pravdepodobne ze to tak naozaj je. Na druhej strane ti mi dokazat nevies, ze tam zivot vonku nie je.Shatterhand napísal:Bez komentara Aj ked vyvratit to nemam ako, jedine, ze by som ti ukazal vsetky planety, a ty by si videl, ze na nich nic nezije
Ked sa tym nebudeme zaoberat, tak sa k tomu naozaj nikdy nedostaneme. Ono je to tak - preco by mali v NASA riesit to, co nie je ich ulohou ? Alebo pre teba je normalne, ze jadrovy fyzik ide robit drevorubaca ?Shatterhand napísal:A k tej diverzifikacii rizika - s tym mas uplnu pravdu, lenze je to tak nakladne, a este dlho bude aj nerealne, ze by som radsej hladal sposoby, akoby sme sa so zemou vedeli meteoritu "uhnut" Je rozdiel odstahovat nejakych 10 parov rodin, a pol planety. Zatial stale nemame planetu(okrem Zeme), ktora by pre nas mala vhodne podmienky.