zážitky s alza.sk
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: zážitky s alza.sk
landrower daj im prosim ta aj za mna, preferujem spodny hak. Vdaka.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no, ja preferujem slovne potycky predsa len som z tych co sa skorej z niecoho vykecaju ako vymlatia
Steam: michalsveto
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2008, 17:14
ked si to kupoval ako "ctihodny obcan" zavolaj si na SOI, maju na nete cislo na infolinku a poradia ti kam mozes az skakat a budes presne vediet na com si.
PC> Asus X99-E WS, 5960x@4.7, 32GB/2400, 2xTitanX, Corsair ax1500i
- landrower
- Pokročilý používateľ
sak najprv tam pojdem osobne, asi zajtra, uvidim co povedia a podla toho sa zariadim...
byrokracia....
byrokracia....
K tym sluchatkam:
Pokial viem, tak je to na predajcovy ci vrati peniaze, alebo produkt - pokial nema niekde uvernene ine prehlasenie.
A k alze:
Dneska druhy krat palec hore - dalsia reklamacia z mojej strany k uplnej spokojnosti. Reklamoval som disk a obratom som dostal nazad peniaze.
Pokial viem, tak je to na predajcovy ci vrati peniaze, alebo produkt - pokial nema niekde uvernene ine prehlasenie.
A k alze:
Dneska druhy krat palec hore - dalsia reklamacia z mojej strany k uplnej spokojnosti. Reklamoval som disk a obratom som dostal nazad peniaze.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Juri1990
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2007, 08:00
No ja som mal dobré skúsenosti zatiaľ. Ale chalan z reklamácii si ma už pamätal. Som mal dvojo slúchadiel v jednej objednávke o oboje sa mi dva krát pokazili. Jedny som reklamoval 2 krát a vždy mi po mesiaci dali nové(boli to také lacné) a pri tých druhých som už stratil trpezlivosť a 2 krát som si ich opravil sám...odvtedy hrajú fajn
Ale čo sa týka osobného odberu a osobne reklamácie tak zatiaľ všetko v pohode, no asi si začnem fotiť sériové čísla.
Ale čo sa týka osobného odberu a osobne reklamácie tak zatiaľ všetko v pohode, no asi si začnem fotiť sériové čísla.
CPU: Xeon E3-1231 v3| MB: GIGABYTE Z97-D3H| RAM: Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz CL9 | VGA: stará záloha| PSU: EVGA 600B
- landrower
- Pokročilý používateľ
akoze na reklamacne oddelenie sa fakt nemozem stazovat... reklamoval som dosku, o tri tyzdne vratili, hadzalo mi to furt modre obrazovky, tak na druhy den som tam prisiel a rovno vystavil dobropis a rovno som objednal alternativu ale teda horsie je ze ci uz telefonicky alebo mailom, skontaktovat sa ich vobec ale vobec neda...
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ja som im pisal pred tyzdnom na vsetky maily postupne... Ziadna odpoved.
Ale v sobotu som spravil objednavku a pondelok tu uz bola u mna. Potesil ma tiez fakt, ze ceny maju siroko daleko v porovnani s Nitrou najnizsie. To tak nebyvalo. Tiez sa da predlzit zaruka za par drobnych, napr. na dosku o 1 rok za 3,99€. Chyba mi vsak doplnkovy sortiment, ako ma napr. Gabo.
Ale v sobotu som spravil objednavku a pondelok tu uz bola u mna. Potesil ma tiez fakt, ze ceny maju siroko daleko v porovnani s Nitrou najnizsie. To tak nebyvalo. Tiez sa da predlzit zaruka za par drobnych, napr. na dosku o 1 rok za 3,99€. Chyba mi vsak doplnkovy sortiment, ako ma napr. Gabo.
- landrower
- Pokročilý používateľ
co konkretne myslis doplnkovym sortimentom?
nevie si urobit predstvau o tom moc
nevie si urobit predstvau o tom moc
- icefire
- Pokročilý používateľ
Hlavne chladenie a tuning PC. To co vidis v ponuke, je to co zozenu. Nic navyse (napr. na objednavku).
Tiez ma potesilo predlzovanie zaruky za par drobnych.
Tiez ma potesilo predlzovanie zaruky za par drobnych.
- landrower
- Pokročilý používateľ
no jo.... v tom smere sa mi napriklad TNTrade paci, tiez maju fajn sortiment...
Ja som snimi mal dobry zazitok pri objednavani , som si objednal vetraky a este nejake veci
a trvalo im to 2 tyzdne dokal mi to poslali , a trvalo by im to este viac keby sa ich neopytam preco im to tak trva
Ze lebo Nexus 120cm blue nieje stale skladom , ze je len white ... skoro ma kleplo mohli napisat , je mi ot uprimne jedno ako bude svietit
Ale stale mali ze ,,na sklade,,
a trvalo im to 2 tyzdne dokal mi to poslali , a trvalo by im to este viac keby sa ich neopytam preco im to tak trva
Ze lebo Nexus 120cm blue nieje stale skladom , ze je len white ... skoro ma kleplo mohli napisat , je mi ot uprimne jedno ako bude svietit
Ale stale mali ze ,,na sklade,,
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
- landrower
- Pokročilý používateľ
hm hajzlici dnes mi mali dojst sluchatka a himuro a hovno zatial...
ich zdrbem ale riadne teda, teda ak by sa dalo dovolat na ich callcentrum... svine....
to este nezazili jak ich tam zbuzerujem... pry krat co sa mi nieco s nimi stalo a to uz som u nich zo 20 objednavok mal ale tak kurna...
ich zdrbem ale riadne teda, teda ak by sa dalo dovolat na ich callcentrum... svine....
to este nezazili jak ich tam zbuzerujem... pry krat co sa mi nieco s nimi stalo a to uz som u nich zo 20 objednavok mal ale tak kurna...